Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe onun için çıldırdı! - Futbol Haberleri
        1

        GALATASARAY, ZAMBRANO'NUN PEŞİNDE
        Galatasaray, Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Carlos Zambrano ile yakından ilgileniyor. (Fotomaç)

        2

        DAMIAO'YA FENERBAHÇE KANCASI
        Adı Galatasaray'la anılan Leonardo Damiao için Fenerbahçe devreye girdi. (Fotomaç)

        3

        BEŞİKTAŞ, BADSTUBER'İ İSTİYOR
        Ara transferde üç futbolcuyla anlaşan Beşiktaş, şimdi de Bayern Münih'in Alman milli stoperi Holger Badstuber'in peşine düştü. (Hürriyet)

        4

        TRABZONSPOR'DA GÜNDEM GÜRAY VURAL VE MUHAMMET DEMİR
        Trabzonspor, Akhisar Belediye'den Güray Vural ve Gaziantepspor'dan Muhammet Demir ile anlaştı. İki oyuncu ile de el sıkışan Karadeniz temsilcisi, Güray için para ödemeyecek. Fırtına, başarılı oyuncu için Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ'ı teklif etti. (Fanatik)

        5

        GALATASARAY'IN GÖZÜ CORNELIUS'TA
        Galatasaray, Kopenhag’da forma giyen Andreas Cornelius takibe aldı. (Açık Mert Korkusuz)

        6

        EVER BANEGA FENERBAHÇE'YE
        Bu sezon Sevilla'da harika bir performans gösteren Ever Benega için İspanyol gazeteciler sosyal medyada Fenerbahçe'nin teklifini doğrularken kendisinin de Fenerbahçe'ye sıcak baktığını yazıyorlar. Sarı-Laciverli kulübün Arjantinli 10 numaraya yıllık 3.5 milyon Euro gibi yüksek bir ücret etklif ettiği, Türkiye'de vergilerin de düşük olduğu hesaba katılırsa bunun Benega için çok cazip olduğu ifade edildi. (Takvim)

        7

        BEŞİKTAŞ'TAN ARBELOA SÜRPRİZİ
        Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Real Madridli oyuncu Alvaro Arbeloa için resmi teklifte bulundu. (Fotomaç)

        8

        GENÇLERBİRLİĞİ, DENİZ YILMAZ'IN PEŞİNE DÜŞTÜ
        Trabzonspor'da hem sakatlıklar yüzünden hem de formsuzluk nedeniyle beklenen performansı gösteremeyen Deniz Yılmaz’a bu kez de Gençlerbirliği’nin talip olduğu öğrenildi. Ankara ekibinin hocası İbrahim Üzülmez’in özellikle istediği Deniz’in, takımda oynayamadığı için mutsuz olduğu ve ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor. Başarılı oyuncu, bu sezon Trabzonspor ile 7 maça çıkmış ve yalnızca 1 gol kaydedebilmişti. (Fanatik)

        9

        EMRE ÇOLAK'TAN ANTALYASPOR'A RET
        Galatasaray'da forma şansı bulamayan Emre Çolak, Antalyaspor'un 1 milyon Euro'luk teklifine 'hayır' dedi. 2 katı maaşı istemeyen Emre, sezon sonunda Avrupa'ya gitmek istiyor... (Takvim)

        10

        FENERBAHÇE'DEN DIEGO ROLAN'A 12 MİLYON EURO
        Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe, forvet hattını güçlendirmek için Uruguaylı golcü Diego Rolan için kesenin ağzını açtı. Sarı-Lacivertliler, Bordeaux'da forma giyen 22 yaşındaki golcü için 7 milyon Euro'luk teklifi yükseltti: 12 milyon Euro... (Footmercato)

        11

        FİKRET ORMAN'IN BOYKO İÇİN KALINIC TAKTİĞİ TUTTU
        Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın uzun süren pazarlıkların ardından Denys Boyko için Dnipro'yu nasıl ikna ettiği ortaya çıktı. Hajduk Split'le Kalinic konusunda el sıkışan Orman'ın, bunu transferde koz olarak kullandığı ve Ukrayna temsilcisinin de 3.3 milyon Euro'yu kabul ettiği bildirildi. (Fanatik)

        12

        İSHAK DOĞAN ESKİŞEHİR'E
        Trabzonspor yönetimi, kadrodaki oyuncu sayısını azaltmak için yoğun şekilde çalışıyor. İshak Doğan'ın sezon sonuna kadar Eskişehir'e kiralık olarak gitmesi için yapılan görüşmeler de sona gelindi. Bu arada kulübü icraya veren İshak'ın TFF'den 500 bin TL tahsil ettiği ve bu paranın Trabzonspor'un alacaklarından düşeceği öğrenildi. (Fotomaç)

        13

        GALATASARAY, RODALLEGA'YI İSTEDİ Mİ?
        Akhisar Belediye başkanı Hüseyin Eryüksel, transferi söz konusu olan Hugo Rodallega için: "Galatasaray'dan bir teklif almadık, olsa dahi kesinlikle oyuncumuzla devam edeceğiz" dedi. (Fanatik)

        14

        RYAD KENNICHE: FENERBAHÇE BENİMLE İLGİLENİYOR
        Cezayir ekibi Es Setif'te forma giyen Ryad Kenniche, TSA'ya yaptığı açıklamada "Fenerbahçe benimle ilgileniyor. Menajerimin verdiği bilgi bu. Ama şu an için somut bir şey yok" dedi. (Fotomaç)

        15

        SERDAR TAŞÇI'YA SCHALKE KANCASI
        Schalke, sakatlığı bulunan Höwedes'in yokluğunu Türk asıllı Alman oyuncu Serdar Taşçı ile doldurmak istiyor. (Goal)

        16

        GALATASARAY, FAMARA DIEDHIOU İLE İLGİLENİYOR
        Fransa 2.Lig takımlarından Clertmont’un forveti Famara Diedhiou ile ilgileniyor. (Açık Mert Korkusuz)

        17

        FENERBAHÇE'DEN GAZİANTEP'E GİTTİ
        F.Bahçe ile sözleşmesini 2016 yılına kadar uzatan Hakan Cinemre, Gaziantepspor ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştığını duyurdu. 22 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sezonun geri kalan kısmında Gaziantepspor'la anlaştım. Transferimde emeği geçen iki kulüp yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. (Fotomaç)

        18

        GALATASARAY, BENITEZ'İ BEKLETİYOR
        Independiente ile 7 milyon euro artık 500 bin euro'luk iki hazırlık maçı karşılığı Martin Benitez için anlaşan Fatih İşbecer, İstanbul'a döndü. Elinde de Independiente kulübü başkanı Hugo Moyano'nun imzaladığı kağıtlar vardı. Resmi evrakları Başkan Dursun Özbek'in önüne koydu. Ama Özbek, şu aşamada bu evrakları imzalamayı reddetti. Arjantin cephesinden gelen bilgilere göre Galatasaray'ın Benitez için cevap vermek için bugün son günü... (Fotospor)

        19

        WEST HAM UNITED, EMENIKE'YE TALİP OLDU
        Sezon başında kiralandığı Al Ain takımından sürpriz bir şekilde kovulan Emenike'nin, Fenerbahçe'ye dönüp dönemeyeceği halen daha belirsizliğini korurken, Nijeryalı futbolcuya Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın talip olduğu ortaya çıktı. (Fanatik)

        20

        GALATASARAY'A PATO'DAN KÖTÜ HABER
        Alexandre Pato, Ada'ya gidiyor. Chelsea ile Corinthians arasındaki anlaşmanın tamamlandığı ancak tüm maddelerin üstünden geçildikten sonra transfere resmiyet kazandırılacağı kaydedildi. Chelsea'nin, Pato için Corinthians'a 10 milyon Euro'ya yakın bir bonservis ödeyeceği bilgisi de verildi. (Fotomaç)

        21

        SALİH UÇAN FENERBAHÇE'YE DÖNEBİLİR
        Roma’da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü forma şansı bulamayan Salih Uçan’ın Sampdoria’ya kiralanacağı öne sürülmüştü. Ancak yapılan sözleşme gereği Fenerbahçe’nin izni olmadan Roma, genç futbolcuyu başka bir takıma gönderemez. Sarı-Lacivertli Yönetim’in bu konudaki tutumu da belli. Aziz Yıldırım, Roma’nın 11 milyon Euro (36.3 milyon TL) vererek almaması halinde çok sevdiği Salih’i Fenerbahçe’de görmek istiyor. Böyle bir durum gerçekleşirse, Sarı-Lacivertliler sezon sonunda 21 yaşındaki oyuncuya kapılarını açacak. (Fanatik)

        22

        HAGİ'NİN OĞLU IANIS FİORENTİNA'YA GİDİYOR
        Galatasaray'ın ve dünya futbolunun efsane ismi Gheorghe Hagi, oğlunun bu yaz Fiorentina'da kendini deneyeceğini söyledi. Baba Hagi, oğlunun daha kat edecek çok mesafesinin olduğunu ama buna rağmen kendisini İtalya’da deneyeceğini söyledi. (Açık Mert Korkusuz)

        23

        MANCHESTER UNITED, FELIPE ANDERSON'U DURDURDU
        Manchester United kulübü, sezon sonunda Van Gaal'in durumunun belli olmaması nedeniyle ilk olarak transfer teklifinde bulundukları ve 35 Milyon pounda Lazio ile anlaştıkları Felipe Anderson transferini durdurdu. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ