Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray taraftarı Roma'da bıçaklandı! - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi son 2 turunda bu akşam Lazio-Galatasaray arasında oynanacak maç öncesinde tatsız bir olay yaşandı. İki takımın destekçileri arasında yaşanan gerginlik sonucu bir Galatasaray taraftarının bıçaklandığı belirtildi.

        İtalyan basınında yer alan haberlere göre söz konusu olay dün gece, müsabakanın yapılacağı Olimpiyat Stadı yakınındaki Ponte Milvio'da meydana geldi.

        İki takım taraftarları arasında çıkan tartışma sırasında, 23 yaşındaki bir Galatasaraylının sırtından ve kalçasından bıçaklandığı açıklandı.

        Gemelli Hastanesi'ne kaldırılan taraftarın hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi. Söz konusu kişinin polise verdiği ifadede, "Beni Laziolu bir taraftar bıçakladı" dediği öğrenildi.

        İKİ TÜRK TARAFTARI UYUŞTURUCU MADDEDEN GÖZALTINDA

        Bu arada üzerlerinde uyuşturucu madde bulunan iki Türk taraftarın da gözaltına alındığı kaydedildi. Öte yandan, bu akşamki maçı 1600 Türk taraftarının stattan izleyeceği belirtildi.

        İtalyan polisi, kritik maç öncesi kentin merkezinde yoğun güvenlik tedbirleri uyguluyor. Dün geceden itibaren yapılan kontrollerde, 200'ün üzerinde taraftarın kontrol edildiği bildirildi.

        5 GALATASARAY TARAFTARI SARAYBOSNA'DA GÖZALTINDA

        Bu arada Lazio-Galatasaray maçını izlemek üzere Roma'ya giden bazı yolcuların taşkınlık yapmaları sonucu uçağın Saraybosna'ya inme kararı aldığı ve bu yolcuların uçaktan çıkarıldıkları öğrenildi.

        İstanbul'dan Roma'ya giden ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan Pegasus uçağında olay çıkaranların Lazio-Galatasaray maçını izlemeye giden Galatasaray taraftarı oldukları ve olay çıkararak kabin memurunu taciz ettikleri gerekçesiyle Saraybosna'ya indirildikleri belirtildi.

        Saraybosna Emniyeti'nin de acil iniş sonrası 5 kişiyi gözaltında aldığı bildirildi. Uçağın, olay çıkartan yolcuları bıraktıktan sonra Roma’ya devam ettiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ