Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Denizli ile Dursun Özbek yarın görüşecek! - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'in 23. haftasında dün akşam Gaziantepspor'a deplasmanda 2 - 0 mağlup olan ve ardından yapılan basın toplantısında istifa sinyalleri veren Teknik Direktör Mustafa Denizli, bugünkü antrenmana çıkmadı.

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Akhisar Belediyespor ile yapılacak olan Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının ilk antrenmanını yapan Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, tesislerde olmasına rağmen antrenmana çıkmadı. Galatasaray'ın antrenmanını kondisyoner Stefano Marrone'nin yönettiği belirtildi.

        Galatasaray'da istifa etmesi beklenilen Teknik Direktör Mustafa Denizli, bugünkü antrenman öncesinde tesislerde oyuncularla görüştüğü belirtilirken, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcularla ve personelle vedalaştıktan sonra Başkan Dursun Özbek ile görüşmek üzere tesislerden ayrıldı.

        YARIN YENİDEN GÖRÜŞECEKLER

        Point Otel'den çıkışı sırasında basın mensuplarının Mustafa Denizli ile ilgili sorularını yanıtlayan Özbek, Kendisiyle daha görüşmedik, görüşünce açıklama yapacağım. Bugün biraz yoğunluk var, şimdi de bir toplantıya gidiyorum. Bu yoğunluk biraz geçsin, sanıyorum yarın görüşme yapacağız dedi.

        'Denizli istifa etti mi' sorusuna ise Özbek, Hayır. Daha görüşeceğiz. Görüşmediğimiz için net bir cevap veremiyorum. Mustafa Denizli hala bizim hocamız yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ