Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçe idmanına Sur'dan ziyaretçi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında yarın evinde Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, 1 günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

        Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertlilerin antrenmanı saat 11.00'de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Beşiktaş maçının on birinde başlayan futbolcular antrenmanı rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam ettirdi. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

        Sarı-lacivertlilerin antrenmanında Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Lazar Markovic takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

        ANTRENMANI SUR'DAN GELEN MİNİKLER TAKİP ETTİ

        Öte yandan Fenerbahçe'nin antrenmanına Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nden gelen 45 çocuk da izledi. Bir grup sarı-lacivertli kongre üyesi ile birçok kişi ve kurumun destekleriyle Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nden İstanbul'a gelen ve ilk olarak pazartesi günü Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini stattan izleyen çocuklar, bugün de Fenerbahçe antrenmanını takip etti. Tesisleri gezen, futbolcularla tanışan ve fotoğraf çektiren Surlu çocuklar, yarın da İstanbul kent turunun ardından Fenerbahçe - Amed Sportif Faaliyetler maçını yine stattan izleyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ