Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel: "Şampiyon olacağız" - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, berabere kaldıkları Galatasaray maçından sonra açıklamalarda bulundu.

        Maç sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Demirel, "Aslında söylenecek çok şey var. Hem saha içi, hem saha dışı. Buradan kimseyi kandırmak, avutmak durumunda değilim. Biz şampiyon olacağız. Buna bütün takım inanıyoruz. Taraftarların da inanmasını istiyoruz. Gösterdik ki bugün farklı olabilirdi" dedi.

        Şampiyon olacaklarını söyleyen tecrübeli kaleci, "Allah bize beraberliğe sevinmeyi nasip etmesin. Bu şampiyonluk giderse tüm sorumluluığu biz çekeceğiz. 18 puanlık bir durum var. Kimseyi oyalamak derdinde değilim. Biz şampiyon olacağız. Bunu bilsin taraftarlar. Bazı düzeltilmesi gereken şeyler var. Onları düzelttiğimiz takdirde bu takım şampiyon olacak" ifadelerini kullandı.

        Takım içinde değişiklikler yapacaklarını söyleyen Demirel, "Bizim için bu maçtan mnce kıyamet de kopsa daha önemli bir şey yoktu. Maça tamamen konsantre olmuştuk. Beş puanlık fark hiç önemli değil. Sezon sonu şampiyon olamazsak her şeyi kabulleniriz. Taraftarımız sakın umudunu yitirmesin. Bazı ufak tefek değişmesi gereken şeyler var. Ben onları düzelteceğim" yorumunda bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ