Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Torku Konyaspor kupa maçı ne zaman, hangi kanalda? Bruno Alves kadroya alınmadı! - Fenerbahçe Haberleri

        Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı bildirildi. İki ayrı gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan sarı-lacivertli futbolcuların idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladığı kaydedildi.

        TORKU KONYASPORFENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA CANLI İZLENECEK?

        Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasındaFenerbahçe Torku Konyaspor maçı 20Nisan Çarşambagünü (TSİ) saat 21:15'te başlayacak. Bu karşılaşma Atv kanalından canlı olarak izlenebilecek. Maçın hakemi ise Tolga Özkalfa olacak.

        MARKOVİC AYRI ÇALIŞTI

        Sakatlığı süren Lazar Markovic'in takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı aktarıldı.

        Antrenmanı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da izlediği vurgulandı. Ayrıca Berkecan isimli minik bir taraftarın tesislerde başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Pereira ve oyuncularla bir araya geldiği ve fotoğraf çektirdiği aktarıldı.

        Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertliler, bu akşam Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Konya'ya gidecek.

        KONYASPOR MAÇI KADROSU BELLİ OLDU (MUHTEMEL 11'LER)

        Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin 19 kişilik kamp kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertli takımda kadro dışı bırakılan Caner Erkin dışında sakatlığı bulunan Lazar Markovic ile Raul Meireles' in yanı sıra Bruno Alves kendisine ekip içinde yer bulamadı.

        Resmi siteden yapılan açıklamada kadroda şu isimlerin bulunduğu duyuruldu:

        Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ