Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (21 Nisan 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Bursaspor Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe'nin Fernandao ile yollarını ayırması durumunda Brezilyalı oyuncuya talip olacaklarını söyledi. (İHA)

        2

        Bordo-mavili takımın yıldız futbolcusu Erkan Zengin yol ayrımında... 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun Burak Yılmaz ve Ersan Gülüm'ün de forma giydiği Çin Ligi'nde zirve hesapları yapan birkaç takım ile görüştüğü ortaya çıktı. (Fotomaç)

        3

        Gelecek sezonda da Beşiktaş'ta kalmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Marcelo, teknik direktör Şenol Güneş'le bir görüşme yaparak bu isteğinden bahsetti. Devre arasında Hannover'den kiralanan ve kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marcelo'nun bu isteğine ise Şenol Güneş temkinli yaklaştı. Tecrübeli teknik adamın Brezilyalı stopere kendisinin durumunun ancak sezon sonunda netleşeceğini ama şampiyonluğun gelmesinin Beşiktaş'ta kalması adına kendisine önemli bir avantaj sağlayacağını anlattı. (Fotospor)

        4

        Sarı-lacivertliler için ismi anılan son teknik direktör Alman Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw... Tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe ile ilgili iddialara cevap vermedi ancak 2016 Avrupa Şampiyonası sonrası kulüp takımı devralabileceğini kaydetti. Adı sık sık Kanarya ile anılan 56 yaşındaki teknik direktör "Yurt dışında bir takım çalıştırabilirim. Alman Mili Takımı ile birçok hedefe ulaştım" diye konuştu. (Fotomaç)

        5

        Uzak Doğu basını, G.Saray için sürpriz bir iddia ortaya attı. Henüz 12 yaşında olan Singapurlu genç futbolcu adayı Nur Muhammad Asis ile G.Saray ve Feyenoord'un ilgilendiği iddia edildi. Haberde, orta sahada görev yapan 12 yaşındaki oyuncuyu Galatasaray'ın davet ettiği belirtildi..

        6

        Beşiktaş’ta yönetim, Nice’li Ben Arfa için atağa kalktı. Yönetici Erdal Torunoğulları’nın, dün Fransa’ya giderek bu futbolcunun temsilcisiyle ilk teması kurduğu bildirildi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki futbolcunun menajeriyle görüşen Torunoğulları’nın, Paris Saint-Germain’in de devrede olduğu yıldızı Kartal yapmak için çabaladığı öğrenildi. (Fanatik)

        7

        Bordo-mavili takımda yeteri kadar forma şansı bulamayan futbolcular sezon sonu için kulüp bakmaya başladı. Kulüple ekonomik olarak bazı sıkıntılar yaşayan ve alacakları için ihtar çeken Sefa Yılmaz'ın Bursaspor ile görüştüğü ve Trabzonspor'un da bu transferde alacaklarının bir bölümünü bırakması durumunda kolaylık sağlayacağı öğrenildi. Musa Nizam'ın ise eski takımı Antalyaspor ile görüşme halinde olduğu belirtildi. Bordo-mavili takımda uzun zamandır formaya hasret olan Douglas ise Sporting Lizbon ile her konuda anlaşmaya vardı. Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Douglas'ın eşyalarını da toplamaya başladığı belirtildi. Fatih Atik de kendisine kulüp arıyor. (Fotomaç)

        8

        Trabzonspor'da kiralık isimler Uğur Demirok, Zeki Yavru, İshak Doğan ve Mustafa Akbaş geri dönecek. (Fotospor)

        9

        Takımın stoper hattını güçlendirmek için de temaslarda bulunan Siyah-Beyazlılar’a Liverpool’lu Martin Skrtel ve Milan’lı Cristian Zapata’nın önerildiği bildirilirken yönetimin ise bu transfere Ben Arfa hamlesinden sonra geçiş yapacağı belirtildi. (Fanatik)

        10

        Ligde hedefsiz kalan Bordo-Mavililer, gelecek sezon için çalışmalarını hızlandırdı. Oyuncu izleme ekibinin koordinatörü Fatih Şahinoğlu, Fransa’da Bastia Başkanı ile görüştü, 27 yaşındaki Ayite’yi istedi. Hücum hattının her bölgesinde görev yapan Ayite, bu sezon ligde 29 maçta 7 kez fileleri havalandırırken, 3 de asiste imza attı. (Fanatik)

        11

        Bu sezon da beklentilerin altında kalan, saha sonuçlarının yanı sıra maddi anlamda da birçok güçlük çeken Trabzonspor, yeni teknik direktör arayışlarına sezon bitmeden başlatken, Bordo Mavililer'de en büyük adaylardan biri de Arnavutluk'un İtalyan teknik direktörü Gianni de Biasi. (Fanatik)

        12

        Tottenham, Wolfsburg takımında oynayan eski Chelsea oyuncusu Andre Schurrle için devrede. Schurrle'nin Kanadalı kız arkadaşı tekrar Londra'da yaşamak istemesi Wolfsburg hocası ile anlaşamaması ve Tottenham'ın Harry Kane'nin üzerindeki baskıyı kaldırmak için arayışta bulunması nedeniyle bu transfer gerçekleşebilir. (Fanatik)

        13

        Antalyaspor’un ara transfer döneminde Eto’o’nun tavsiyesiyle kadrosuna kattığı Samuel İnkoom’a flaş talip... Eto’o’nun getirdiği Ganalı oyuncu, Akdeniz ekibinde sadece 20 bin Euro maaşa oynuyor ve 2018’e kadar sözleşmesi var. Kamerunlu süperstar bu futbolcuyu sağ bek arayan eski takımı İnter’e önerdi. İtalyan devinin takibe aldığı İnkoom için Antalyaspor’a teklif hazırlığında olduğu öğrenildi. (Fanatik)

        14

        Sezon sonu geçerli olmak üzere Tom De Sutter ve Necid için yönetime, “Satılabilir” raporu veren Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun gönlündeki forvet ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adam kümede kalma mücadelesindeki Mersin’in sezon sonu sözleşmesi bitecek golcüsü Welliton’u takımında görmek istiyor. (Fanatik)

        15

        Manchester City'yi çalıştırmaya hazırlanan Josep Guardiola'nın, Gomez'in menajeri Ulli Ferber'le Münih'te bir araya geldiği ve kendisinden 7 Mayıs'a kadar süre istediği ortaya çıktı. Guardiola'nın Alman menajere, "Gomez benden habersiz bir yere imza atmasın. Onunla City'de çalışmak istiyorum" dediği bildirildi. Guardiola'nın Gomez'in menajerine cevabını 7 Mayıs'a kadar vereceği, Gomez'in de olumsuz bir cevap alması durumunda 9 Mayıs'ta en geç Beşiktaş'a cevabını vereceği bildirildi. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ