Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Galatasaray-Kasımpaşa maçı hakem yorumu - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR.COM / BÜLENT YAVUZ

        Galatasaray uzun aradan sonra 3 puanla tanıştı. Türk Telekom Arena'da tam 5 gol vardı ama seyirci yoktu. İki takımın da hemen hemen hedefleri bu maçta şekillenecekti. Galatasaray Avrupa hedefine şimdi daha yakın. Bu maçta hakem Barış Şimşek arkadaşlarıyla beraber kritik kararlar verdi.

        Öncelikle Galasaray'ın attığı 1. golde ofsayt tartışmaları yapıldı ama kanaatime göre ofsayt yoktu.

        Kasımpaşa'nın attığı gol için de ofsayt itirazları oldu ama burada da ofsayt yoktu, gol temizdl.

        44. dakikada Eren Derdiyok, Galatasaray ceza alanı içerisinde top önündeyken yere düştü. Burada galatasaraylı defans yonuncsu tarafından bir temas mı oldu da düştü, yoksa kendisi mi düştü... Hakem oyunu devam ettirdi. Kasımpaşalılar penaltı diye itiraz etti. Pozisyonun tekrarına baktığımzda Eren Derdiyok, Galatasaraylı Koray Günter'e kendisi takılarak düşüyor. Buradaki hakemin devam kararı doğruydu.

        62. dakikada Galatasaray'ın Podolski ile attığı 2. gole önce yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Hakem Barış Şimşek de golü iptal etti. Galatasaraylılar tabii ki itiraz ettiler. 6. hakem Bülent Birincioğlu, hakem Barış Şimşek'i kararından döndürdü. Bu sefer Kasımpaşalılar itiraz etti. Ama neticede Barış Şimşek golü geçerli saydı. Burada en son oynayan oyuncu Kasımpaşalı. Dolayısıyla da gol geçerli sayıldı. Burada Barış Şimşek'e bir çift sözüm var... Bu pozisyonu kendisi çözecekti, çünkü hava topuna kimin vurduğunu görmesi lazım. Eğer onu ayırt edebilse zaten bu itirazlara neden olmazdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ