Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Sadi Tekelioğlu'nun teşvik iddialarına Metin Diyadin ve Ergün Penbe'den yanıt - Trabzonspor Haberleri

        Sadi Tekelioğlu’nun yardımcı antrenörlük yaptığı dönemde futbolcuların teşvik primi aldıklarına dair iddialarına o sezon Ankara ekibinde forma giyen ve Beşiktaş maçında oynayan Metin Diyadin ve Ergün Penbe’den sert tepki geldi.

        Sporx’e konuşan ikiliden Diyadin, “Öyle bir şey yok. Ne konuşuyor!” derken, Penbe ise “Ben yeni gelmiştim ve genç bir oyuncuydum. Teşvik primi falan da görmedim. O dönem ağabeylerimiz ne diyorsa o oluyordu. Çıktık, oynadık ve 3-1 yenildik” ifadelerini kullandı.

        1992-93 sezonu Türk futbol tarihinin üzerinde en çok konuşulan şampiyonluk yarışlarının başında geliyor. 63’er puanlı iki takımdan G.Saray, 2 gol averajıyla girdiği son hafta A.Gücü’nü 8-0 yenip mutlu sona ulaştı.

        Beşiktaş ise evinde G.Birliği’ni 3-1’le geçmesine rağmen, 8 gol averajıyla kupayı kaçırdı. G.Saray maçında A.Gücü kalecisi Zalad ve bazı arkadaşlarının şike yaptığı iddiaları yıllarca konuşuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ