Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi UEFA Avrupa Ligi Villarreal Liverpool maçı hangi kanalda saat kaçta? Muhtemel 11'ler! - Futbol Haberleri

        Eski takımı Borussia Dortmund’u destansı bir galibiyetle kupanın dışına iten Jürgen Klopp’un öğrencileri, İspanya’da Villarreal’le karşı karşıya gelecek. Peki Villarreal-Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı kupasında son 4 eşleşmelerinin ilk karşılaşmaları bugün oynanacak. Villarreal (İspanya), Liverpool'u (İngiltere), Shakhtar Donetsk (Ukrayna) ise Sevilla'yı (İspanya) konuk edecek

        Finale yükselen takımlar, 5 Mayıs'taki rövanş müsabakalarının ardından belli olacak.

        VİLLARREAL-LİVERPOOL MAÇI SAAT KAÇTA?

        UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Villarreal ile Liverpool karşı karşıya geliyor. Villarreal-Liverpool maçı 28 Nisan Perşembe(bugün) saat 22.05'te başlayacak. El Madrigal stadında oynanacak maç TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        MUHTEMEL 11'LER!

        VİLLARREAL: Asenjo/Aréola; Mario Gaspar, Bailly, Víctor Ruiz, Rukavina; Castillejo, Bruno Soriano, Trigueros, Denis Suárez; Soldado, Bakambu.

        LİVERPOOL: Mignolet; Clyne, Lovren, Touré, Moreno; Allen, Firminho, Milner; Lallana, Coutinho; Sturridge.

        VİLLAREAL LİVERPOOL MAÇINDAN BAZI İSTATİSTİKLER

        Villareal ve Liverpool tarihlerinde ilk kez karşılaşacak. Villareal, İngiliz ekiplerine karşı oynadığı son on maçta altı beraberlik dört mağlubiyet alarak galibiyet yüzü göremedi. Liverpool ise İspanyol takımlarına karşı oynadığı son dört maçta üç mağlubiyet aldı.

        İngiliz temsilcisi İspanyol takımlarına karşı şimdiye kadar dört kez boy gösterme şansı elde etti.

        Kırmızılılar daha önce bunların ikisinde finale yükseldi, ancak 2009/10 sezonunda Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid'e elenmişti.

        Villarreal, daha önce sadece bir defa yarı finalde bir İngiliz ekibiyle oynadı. 2005/06 Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e elenmişlerdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ