Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Adanaspor PTT 1'inci Lig'de şampiyonluğu garantileyerek Süper Lig'e çıkan Adanaspor kupasına kavuşuyor - Futbol Haberleri

        KUPAYI DEMİRÖREN VERECEK

        Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül'ün de katılımıyla yapılacak kupa töreninde Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, şampiyonluğu garantileyen turuncu beyazlı takıma kupasını verecek.

        Adanaspor'un Multigroup Alanyaspor'la 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın bitiminde kupasına kavuşacak turuncu beyazlılar, daha sonra şehir turuna çıkacaklar.

        HEDEF GALİBİYET

        Ligde 19 haftadır bileği bükülmeyen turuncu beyazlı ekip, bu başarısını Multigroup Alanyaspor karşısında da sürdürmeyi amaçlıyor. Ligde oynadığı son 19 karşılaşmada 16 galibiyet ve 3 beraberlik ile topladığı 65 puanla bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, şunları söyledi:

        "Takımımızda inanılmaz bir mesleki disiplin var. Zaman zaman antrenmanlarda rehavet olacak diyorum ama olmuyor. Oyuncular birbirine inanılmaz sevgi saygı duyuyor. Tabi ki taraftarımıza da bize verdikleri müthiş destek için teşekkür ediyoruz. Multigroup Alanyaspor'la oynayacağımız karşılaşma sonrasında taraftarımızın önünde kupamızı alacağımız için çok mutluyuz."

        HAMZAÇELEBİ'DEN ZİYARET

        TBMM Başkan vekili Akif Hamzaçebi ile CHP Adana milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, Elif Doğan Türkmen ile İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri, Adanaspor antrenmanını ziyaret etti. CHPli heyet, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile turuncu beyazlı oyuncuları, şampiyon oldukları için tebrik etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ