Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Skrtel ve Agger'le görüşüyor - Beşiktaş Haberleri

        Albayrak, savunmaya yapacakları önemli takviyeler olduğunu belirtirken, Danimarkalı Daniel Agger (Brondby) ve Slovak Martin Skrtel (Liverpool) ikilisiyle görüştüklerini ve iki isimden birisine Beşiktaş formasını giydireceklerini müjdeledi.

        Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ın güçlü bir savunma ile bu arenada yer alacağını belirten tecrübeli yönetici, yaz dönemi planlamalarıyla ilgili sorulara şu yanıtları verdi:

        HOCAYLA BU HAFTA PLAN YAPACAĞIZ

        - Şampiyonluğu kutladınız. Şölen devam ediyor ama şimdi en çok merak edilen konu transfer. Beşiktaş yönetimi olarak kaç kişi almayı düşünüyorsunuz?

        "Takımda çok büyük değişiklik olmayacak. Biz zaten geçmiş zamanlarda da böyle belirli yerlere aldık. İskelet oluştu. Eksik olan bölgelerimiz var. Özellikle geri hatta. Bu hafta hocayla da konuşup oralara takviye yapacağız."

        HEM LİDER HEM TECRÜBELİ BİRİSİ

        -Taraftara müjdeli bir haber verin, bir bomba açıklayın manşet olsun?

        "Orada dediğim gibi stoperde zaten eksiğiz. Savunmaya önemli oyuncular alacağız."

        -Peki isim belli mi?

        Birkaç tane isim var. Görüşmelere devam ediyoruz. Tabi oraya iyi ve hem lider hem tecrübeli birini istiyoruz. Yabancı olacak. Milli Takım, Mehmet Topal'ı oynatıyor. Stoper kalmadı. Skrtel var, Daniel Agger var. Ama bunlar olacak diye bir şey yok. Hepsi çok üst düzey ve bütçeleri yüksek oyuncular. Biz kendi bütçemize uydurmaya çalışıyoruz.

        ARAS ÖZBİLİZ ÖNEMLİ BİR TRANSFER

        - Yerli transferler konusu ne durumda peki. Hiç olmayacak mı?

        "Yerli oyuncu olarak Aras Özbiliz önemli bir proje. Ocak ayında aldık, kiralık oynadı ve bu yaz o da aramıza katılacak. Göreceksiniz önümüzdeki sezonun yıldızı Aras olacak."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ