Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği İlhan Cavcav, Marko Milinkovic'in transferi için hastaneden izin aldı - Futbol Haberleri

        Başkent ekibinin 82 yaşındaki duayen başkanı, midesinde yaşadığı problem nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Güven Hastanesi'ndeki doktorlardan, Gençlerbirliği Kulübü ve sahibi olduğu un fabrikasındaki işleri için izin istedi.

        Cavcav, transfer dosyasını hastanede de yanından ayırmazken, görüşmelerine kulüp binasında da devam ederek, sağlık kontrolünden geçen Milinkovic'i 2 yıllığına başkent ekibine bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

        "UYUMADAN ÇALIŞIYORUM"

        İlhan Cavcav, yoğun geçen gününün ardından yaptığı açıklamada "Uyumadan çalışıyorum." dedi.

        Futbolcu temsilcilerinin görüşmeleri kendisiyle yaptığını, bu nedenle hastanede de çalışmaya devam ettiğini dile getiren Cavcav, "Transferde hata yapmak istemiyorum. Çok menajer arıyor, birinin 'iyi' dediğine diğeri 'kötü' diyor. Dosyamda o kadar çok isim var ki yetişemiyorum." diye konuştu.

        Cavcav, fabrika ve kulüp işleri için hastaneden izinli çıktığını, ancak işlerin uzaması nedeniyle geç kaldığını ifade ederek, "Geç kaldık umarım doktorlar ceza kesmez." esprisini yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ