Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2016 Avrupa Şampiyonası Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti maçındaki muhtemel 11'i - Futbol Haberleri
        1

        EURO 2016 D Grubu'ndaki ilk iki maçında sahadan mağlubiyetle ayrılan A Milli Futbol Takımımız'da Çek Cumhuriyeti mücadelesi öncesi büyük değişiklik bekleniyor.

        2

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, İspanya maçından sonra "gereğini yapacağım" demesinin ardından Çek Cumhuriyeti maçına farklı bir 11'le çıkacağı öğrenildi.

        3

        TRT Spor'un verdiği bilgilere göre, A Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti maçı muhtemel 11'i şu şekilde;

        16

        EURO 2016'da 2 maç oynayan ve henüz puanla tanışamayan A Millilerde, İspanya maçı sonrası Çek Cumhuriyeti ile oynanacak maç öncesi hazırlıklar sürerken Futbol Direktörü Fatih Terim, son yapılan akşam antrenmanını uzaktan izlemeyi tercih etti.

        17

        Futbolculara karşı soğuk bir tavır sergileyen Terim, antrenmanda geride durarak futbolculara talimatlarını yardımcıları aracılığıyla iletti.

        18

        Önceki antrenmanlarda idmanların içerisinde yer alan ve bire bir talimatlar veren Terim bu kez, oyuncuları ile bire bir kontak kurmaktan kaçındı.

        19

        MÜDAHALE DAHİ ETMEDİ!
        Antrenmanı uzaktan izleyen Terim, direktiflerini yardımcıları Levent Şahin ve Nihat Kahveci üzerinden futbolculara gönderdi.

        20

        Terim sadece bir pozisyonda Cenk'i uyarırken idmana çoğu zaman müdahale etmedi.

        21

        ŞUT ANTRENMANA YAKIN TAKİP
        Antrenmanın başından sonuna Arda Turan ve futbolcuları ile kontak kurmayıp uzakta duran Terim, idmanın sonunda as oyuncuları Burak, Arda, Selçuk, Caner, Gökhan Gönül’ün yer aldığı oyuncuların streching çalışmasına geçmesi üzerine sahaya girdi ve sadece finalde şut antrenmanı yapan Emre Mor, Olcay, Şener, Volkan Şen, Cenk, Yunus, Oğuzhan, Ozan ve Olcay'ın şut antrenmanını yakından takip etti.