Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Zorya Luhansk Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi - Futbol Haberleri

        Bugün çekilen kura sonuçlarına göre Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Zorya Luhansk ile karşı karşıya geliyor. Avrupa'da zorlu bir sınava çıkacak olan sarı-lacivertli takım, Zorya Luhansk karşısında galibiyet arayacak. Peki Fenerbahçe-Zorya Luhansk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

        1923 yılında kurulan Zorya Luhansk, maçlarını 22 bin 288 kişilik Avanhard Stadı'nda oynuyor. Teknik Direktörülüğünü Yuriy Vernydub'in yaptığı Ukrayna ekibi ligde 3. sırada yer alırken, 4 galibiyeti 1 beraberliği bulunuyor.

        FENERBAHÇE-ZORYA LUHANSK MAÇI NE ZAMAN?

        UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe ile Zorya Luhansk karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe-Zorya Luhansk maçı 15 Eylül Perşembe günü başlayacak. Ukrayna'da oynanacak maç Tivibu Sporkanalından canlı olarak yayınlancak.

        Maçın başlama saati ve yayıncı kuruluşu daha sonra açıklanacaktır.

        FENERBAHÇE 5. KEZ AVRUPA GRUPLARINDA

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (UEFA Kupası dahil) gruplarına 5. kez katılıyor.

        Sistem değişikliğine gidilerek 2004-2005 sezonundan itibaren ilk tur yerine grup aşamasına geçilen organizasyonda sarı-lacivertli takım, daha önce 4 kez mücadele etti.

        Fenerbahçe, 2005-2006, 2009-2010, 2012-2013 ve 2015-2016 sezonlarında yer aldığı gruplardan üst tura çıkmayı başarmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ