Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Yöneticilerden Şenol Güneş'e eleştiri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Vodafone Arena’daki ilk derbisinde G.Saray önünde 2-0’dan gelip maçı 2-2 bitirmesine rağmen son bölümde yakalanan fırsatlardan gol gelmemesi Beşiktaşlı yöneticileri üzdü.

        2

        Maç sonrası yöneticilerin kendi aralarında yaptığı değerlendirmelerde gündem Şenol Güneş ve kadro seçimleriydi...

        3

        Güneş’in çıkardığı hatalı kadroya rağmen, ikinci yarıda yanlıştan dönüp maçı çevirdiği görüşünde birleşen yöneticiler, tecrübeli hocayı iki konuda eleştirdi.

        4

        Oğuzhan’ın forvet arkasında oynayamamasına rağmen ısrarla bu bölgede oynatılmasının yanlış olduğunu savunan yöneticiler, “İyi bir Talisca varken, Oğuzhan’ın orada oynaması yanlış."

        5

        "Hoca Oğuzhan gibi bir değeri kaybetmek istemiyor, bunda çok haklı. O zaman eski yerinde, ön liberoda Atiba veya Gökhan’la beraber oynatmalı” dediler.

        6

        ‘İŞİNE KARIŞMAYIZ AMA YANLIŞLARI KONUŞURUZ’
        Yönetimin tepkisini çeken diğer konu Adriano’ydu...

        7

        Büyük umutlarla Barcelona’dan alınan Adriano’nun G.Saray önünde son 5 dakikada oynatılmasının şaşkınlığını yaşayan Siyah-Beyazlı idarecilerin, “Adriano çok tecrübeli bir oyuncu. Böylesine bir maçta oynamayacaksa ne zaman oynayacak?"

        8

        "Biz Adriano’yu niye aldık? Tabii ki hocanın işine karışmayız, ama yanlışları da konuşuruz” yorumu yaptıkları öğrenildi.

        9

        Olcay Şahan’ın oyunundan memnun kalmayan yöneticiler, bu futbolcunun da bir an önce performansını yükseltmesi gerektiğinin altını çizdiler.

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ