Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Muharrem Usta: Şov peşinde değil, hak arayışındayız - Trabzonspor Haberleri

        Futbolda 2010-11 sezonunda yaşanan şike sürecinde haklarının verilmediğini iddia ederek Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuran Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta ve beraberindeki yöneticiler, hukuk kurulu avukatlarıyla birlikte bugün İsviçre'nin Lozan şehrinde gerçekleştirilen duruşmaya katıldı.

        USTA: "SONUNA KADAR GİDECEĞİZ"

        Duruşma devam ederken Başkan Usta, sosyal medya hesabı twitterden yaptığı paylaşımda, "Biz şov peşinde değiliz. Hak arayışındayız, uzun ince bir yoldayız. Sonuna kadar yönetim olarak camiamıza layık olma kararlılığındayız" ifadelerini kullandı.

        SARAL: "TRABZONSPOR İSVİÇRE'DE TARİHE NOT DÜŞÜYOR"

        Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral isea twitterde, "Trabzonspor İsviçre'de tarihe not düşürüyor. Bir mahkemede temiz olmak kadar asil bir mutluluk olamaz. Trabzonspor başarılı temsil ediliyor" dedi.

        Bu arada, Lozan'daki duruşmanın da devam ettiği ve tarafların sunumlarını yaptıkları belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ