Muharrem Usta'dan Mehmet Ekici'ye rest!
Trabzon Başkanı, "Ya Beşiktaş'a gidersin ya da bizde kalırsın" restini çekti. "Ben Fenerbahçe'yi istiyorum. Oynayabileceğim takım orası" söylemini tekrarlayan Mehmet Ekici, tavrını sürdürürse 6 ay kadro dışı kalabilir
Başkan, kulübün menfaatleri nedeniyle böyle bir karar aldığını söylerken, Ekici’nin F.Bahçe ısrarı devam etti.
Tecrübeli yıldızın “Başkanım, ben Fenerbahçe’ye gideceğim. Beşiktaş’ı istemiyorum. Oynayabileceğim takım F.Bahçe” dediği ifade edildi.
Ekici’nin fikrini değiştirmemesi üzerine başkan Usta’nın “Ben de gereğini yaparım” diyerek toplantıdan ayrıldı.
Ekici’nin Beşiktaş’a gitmez, F.Bahçe’de oyuncuyu bonservisiyle transfer etmezse başarılı futbolcunun sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılacağı öğrenildi.