Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Samsunspor - Boluspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Yılport Samsunspor Haberleri

        TFF 1. Lig'de 15 puanla 17. sırada yer alan ve küme hattından çıkmak isteyen Samsunspor, evinde 6. sırada yer alan Boluspor'u ağırlayacak. PekiSamsunspor - Boluspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        SAMSUNSPOR - BOLUSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        İki takım için de parolanın 3 puan olduğu zorlu karşılaşma Suat Arslanboğa yönetiminde 26 Şubat 2017 Pazar günü saat 13:00'da Samsung 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma TRT kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

        Ligde çıktığı son 5 maçta 4 puan toplayabilen Samsunspor, küme hattından çıkmak için 3 puan arayacak. Kırmızı-beyazlı ekip, maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde, Bandırmaspor'u geride bırakma şansına sahip olacak.

        Oynadığı son 5 maçta 8 puan toplayan Boluspor da, en yakın rakibi Ümraniyespor ile puan farkını açmak ve 5. sırada yer alan Eskişehirspor ile olan puan farkını azaltmak için mücadele edecek.

        BOLUSPOR DEPLASMANDA SON 4 MAÇTIR KAYIP

        TFF 1. Lig'de 6. sırada yer alan Boluspor, ligde çıktığı son 4 deplasman maçından 3 puan çıkaramadı. Boluspor'un son 4 deplasman maçındaki karnesi şöyle;

        → Manisaspor 2 - 2 Boluspor

        → Sivasspor 3 - 1 Boluspor

        → Darıca GB 1 - 1 Boluspor

        → Mersin İdman Yurdu 2 - 2 Boluspor

        57. RANDEVU

        TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Samsunspor ile 6. sırada bulunan Boluspor, 57'nci randevuya çıkacak.

        Ligin iki deneyimli takımı bu zamana kadar 56 kez birbirleriyle karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Boluspor 26 galibiyet alırken, Samsunspor ise sahadan 20 kez üstün ayrıldı. 10 müsabaka da eşitlikle sonuçlandı. Samsun'da oynanan 27 karşılaşmada ise ev sahibi takımın 15, Boluspor'un da 6 galibiyeti bulunuyor. 6 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

        STADYUM KONUMU

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ