Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Barcelona - Juventus maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Barcelona, Juventus'u ağırlayacak. İlk maçı 3-0 kaybeden Barcelona'nın işi çok zor. Barcelona imkansızı gibi görüneni başarmak için, Juventus ise buna izin vermemek için sahaya çıkacak. PekiBarcelona - Juventus maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta, şifreli mi, şifresiz mi? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar...

        BARCELONA - JUVENTUS MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yürümek isteyen iki dev takım, Barcelona ve Juventus çeyrek final rövanş karşılaşmasında sahaya çıkacak. İlk maçı evinde 3-0 gibi net bir skorla kazanan Juventus, skor avantajını koruyarak Camp Nou'dan turla dönmenin hesaplarını yapıyor. İtalyan ekibi her ne kadar ilk maçtaki skor nedeniyle turun favorisi olarak görünse de, Barcelona bir önceki turda deplasmanda 4-0 yenildiği PSG'yi Camp Nou'da 6-1'lik skorla hezimete uğratarak çeyrek finale yükselmişti.Bir mucizeyi daha kovalayacak olan Barcelona'da tüm hesaplar Juventus'u da eleyerek imkansız gibi görüneni yeniden başarmak. Ancak savunma oyununu çok iyi oynayan İtalyan devine karşı bu hiç de kolay değil. Heyecan fırtınasına sahne olacak Barcelona-Juventus maçı 19 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 21:45'te başlayacak. Hollandalı hakem Björn Kuipers'in düdük çalacağı maç Tivibuspor 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

        REKLAM

        BARCELONA VE JUVENTUS HAKKINDA İSTATİSTİKLER

        ● Barcelona, oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

        ● Juventus, oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

        ● Barcelona, oynadığı son 5 maçta rakip kaleye 10 gol kaydederken 8 gol yedi.

        ● Juventus, oynadığı son 5 maçta 10 gol attı, kalesinde 4 gol gördü.

        ● Barcelona, evinde oynadığı son karşılaşmada Real Sociedad'ı 3-2'lik skorla geçti.

        ● Juventus, deplasmanda oynadığı son maçta Pescara'yı 2-0 yendi.

        ARDA KADRODA YER ALACAK MI?

        FIFA 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye'nin Finlandiya'ya karşı oynadığı milli maçta sakatlanan ve 3 haftadır sahalardan uzak kalan Barcelonalı Arda Turan'ın da karşılaşmada kadroya girmesi bekleniyor. Katalan temsilcisinde takımla antrenmanlara çıkan ve sorun yaşamayan Arda'nın yanı sıra tedavileri sona eren Javier Mascherano ve Jeremy Mathieu'nun da kadroya girme olasılıkları bulunuyor.

        DEV MAÇA TÜRK GÖZLEMCİ

        Murat Ilgaz, bugünUEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile Juventus arasında oynanacak rövanş maçında hakem gözlemcisi olarak görev alacak.

        Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "UEFA Gözlemcisi Murat Ilgaz, İspanya'nın Barcelona ile İtalya'nın Juventus takımları arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak." denildi.

        Harita

        İKİ TAKIM ARASINDAKİ SON 10 KARŞILAŞMA

        Son 10 maçta Juventus sahadan 4 kez galip ayrıldı. Barcelona ise 10 maçın 3'ünü kazandı. 3 maçta ise rakipler birbirine üstünlük sağlayamadı

        ● Juventus 2 - 1 Barcelona

        ● Barcelona 1 - 0 Juventus

        ● Juventus 1 - 1 Barcelona

        ● Barcelona 3 - 1 Juventus

        ● Juventus 1 - 0 Barcelona

        ● Juventus 1 - 1 Barcelona

        ● Barcelona 1 - 2 Juventus

        ● Barcelona 2 - 2 Juventus

        ● Juventus 1 - 3 Barcelona

        ● Juventus 3 - 0 Barcelona

        İLK MAÇTA NELER YAŞANMIŞTI?

        UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Juventus, evinde Barcelona'yı ağırladı. Maça hızlı başlayan Juventus, dakika 7'de Arjantinli Paulo Dybala ile 1-0 öne geçti. Hız kesmeyen Juventus atakları dakika 22'de bir kere daha sonuca ulaştı. Takımının ve kendisinin ikinci golünü atan Dybala, takımının ilk yarıyı 2-0 önde kapatmasını sağladı.

        İkinci yarıya da hızlı başlayan ve maça üstünlüğünü koyan Juventus, dakika 55'te Barcelona karşısında skoru 3-0'a getirdi. Üçüncü golü atan Giorgio Chiellini, maçın skorunu belirledi. Juventus, 3-0'lık galibiyetle rövanş maçı öncesi müthiş bir avantaj elde etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ