Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sonda söyleyeceğimizi baştan söyleyelim Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan’ın durumuna açıklık getirelim: Yeni dönemde yok. 3 yıldır Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı yapan ve görevde bulunduğu süre içerisinde ağır eleştirilere uğrayan Sarvan, 29 Haziran’daki genel kurul sonrası koltuğuna veda edecek.

        Mahmut Özgener’in “Artık yokum” demesi üzerine başkanlığa soyunan Göksel Gümüşdağ ve Mehmet Atalay’ın, yeni dönemde Sarvan ile yola devam etmeyecekleri öğrenildi. Gümüşdağ, Ufuk Özerten’i, Atalay ise AK Parti milletvekili Abdurrahman Arıcı’yı düşünüyor.

        15 TEMMUZ’DA BİTİYOR

        Başkan adayları arasında adı geçen eski başkanlardan Haluk Ulusoy’un ise MHK Başkanlığı için Sabri Çelik ya da Mustafa Çulcu’ya sıcak baktığı öğrenildi. Tüm bunlara karşın en çarpıcı nokta Oğuz Sarvan cephesinde gelişti. Görevde bulunduğu süre içerisinde kulüplerin ağır tepkileri nedeniyle çok yıpranan Sarvan’ın, yakın çevresi ile yaptığı görüşmelerde “Çok yoruldum. Görevi bırakacağım” dediği belirlendi. 15 Temmuz’da sözleşmesi sona erecek olan Oğuz Sarvan’ın, Futbol Federasyonu genel kurulu sonrası tatile çıkacağı ve bir daha dönmeyeceği vurgulandı.

        HTSPOR / Atilla TÜRKER

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ