Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir "Cemil Turan ısrarla arayıp duruyordu" - Fenerbahçe Haberleri

        Sabah'ın haberine göre; Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk'e dün yaklaşık 3 saat ifade veren Can Arat, Fenerbahçe-İstanbul BŞB maçından önce Cemil Turan'ın kendisini aradığını ancak telefonu açmadığını söyledi.

        "KONU ŞİKEYE GELMESİN DİYE KISA KESTİM"

        İskender Alın'ın Turan'la görüşmesi için ısrar etmesi nedeniyle Turan'ı aradığını belirten Can "Konuşmayı kısa kestim çünkü konu maça geliyordu. Cemil abi bana '10 gündür seni arıyorum niye dönmüyorsun?' dedi. 'Oynuyor musun yarın' diye sordu. Ben de konu şikeye gelmesin diye 'Öyle gözüküyor şu an için' diye konuyu geçiştirdim ve bir an önce telefonu kapattım" dedi.

        "TURAN ARAMAYA BAŞLAYINCA ANLADIM"

        Can, Fenerbahçe'den kendisine şike teklifi gelmediğini de belirterek, "Ancak Turan aramaya başlayınca anladım. Uzak durdum" diye konuştu.

        "OYNAMAYI HEM İSTİYORUM HEM İSTEMİYORUM"

        Can'ın bir telefon görüşmesinde "Oynamak istemiyorum da istiyorum da. Bilmiyorum ortada bir şey yani. Yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal. Abi çıkarım iyi oynarım onlardan tepki. Kötü oynasam 'Can F.Bahçeli'ydi maçı bıraktı' derler" dediği de dinlemeye takıldı.

        "ŞİKE DEĞİL TOTEM İÇİN KONUŞTUM"

        Savcıdaki sorgusunda şu anda tutuklu bulunan Fenerbahçe Kongre Üyesi Ali Kıratlı ile sık sık görüşmesi sorulan Can Arat, Fenerbahçe altyapısında yetiştiğini ve Ali Kıratlı'yı 17 yaşından beri tanıdığını söyledi.

        Zaman zaman Ali Kıratlı ile görüştüklerini doğrulayan Can, "Ali Kıratlı'nın bana uğur getirdiğini düşünüyorum. Bu nedenle maçlardan önce kendisini ararım. Yani Ali Kıratlı'yı totem olsun diye aradım, iddia edildiği gibi şike için değil" şeklinde ilginç bir yanıt verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ