Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arshvin Galatasaray'a gelecek mi? - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        “Eski takımı Zenit St. Petersburg da onu istiyor. Ama burada en önemli etken para ve Fatih Terim’in Galatasaray’ın başına geri dönmesi. Eğer Aslan’a giderse, adaptasyon sürecini çok çabuk atlatır ve Türkiye Ligi’nde hiç zorlanmadan, çok rahat oynar.”

        Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için yoğun bir transfer çalışması içinde bulunan Galatasaray, Arsenal’in Rus futbolcusu Andrei Arshavin’i renklerine katabilmek adına her türlü imkanı kullanmaya çalışıyor. Daha önce Didier Drogba, Luis Fabiano ve Diego Forlan ile temasa geçen ancak bu isimlere formayı giydiremeyen Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim’in ‘forvet beklentisini’ karşılayabilmek için altarnatif yaratmaya devam ediyor.

        Rus medyası, Arshavin’in, İsrailli menajeri Dennis Lachster ile birlikte kısa süre içerisinde İstanbul’a gelerek, Cimbom ile masaya oturacağı konusunda ısrarlı yayınlar yapıyor. Bu konuda Radyospor’a konuşan Dennis Lachster yorum yapmaktan kaçınırken, “Ortada bir şey yok” dedi.

        ‘ZENİT’TE DANNY FORMA GİYİYOR’

        Andrei Arshavin’i yakından tanıyan isimler ise Rus futbolcunun Galatasaray’a gelebileceğini söylüyor. Arsenalli yıldızı en iyi tanıyan isimlerden biri olan futbolcu menajeri Malik Arkinov, “Kişisel olarak Arshavin’in Galatasaray’a gelebileceğini düşünüyorum. Eski takımı Zenit St. Peterburg da Arshavin ile yakından ilgileniyor. Ancak ben Zenit’e döneceğine inanmıyorum. Zenit’te aynı pozisyonda Portekizli Danny var. Para bu transferde en önemli etken. G.Saray büyük takım. Yeni bir başkanları var ve Fatih Terim de takımın başına döndü. Bu nedenle Arshavin’in Galatasaray’a gelebileceğini düşünüyorum.

        ‘10 DAKİKADA İŞİ BİTİRİR’

        Arshavin’in geçen sezon Arsenal’deki performansı hiç de iyi değildi. Rusya Milli Takım’da da istediği performansı sahaya yansıtamadı. Bunu kendisi de çok iyi biliyor. Ancak Andrei Arshavin son derece değişik bir futbol yapısına sahip olan bir oyuncu. Bir karşılaşmada 80 dakika ortalıklarda hiç gözükmez. Ancak son 10 dakikada ortaya çıkıverir ve 2 gol atar ya da attırır. Çok çabuk ve top hakimiyeti mükemmel bir isimdir. Daha da önemlisi de Türkiye Ligi’nde hiç zorlanmadan oynar. Fatih Terim de çok büyük bir teknik direktör. Bunların

        hepsi bir araya geldiği takdirde Arshavin Cimbom’a imza atabilir.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ