Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Bu kez teklif Fener'den! - Fenerbahçe Haberleri

        Maliyeti yüksek oyuncuları gönderip kadrosuna ucuz isimler almayı planlayan yönetim, Trabzon’a transferi son anda yatan Ziegler için resmi teklifini yaptı. İsviçreli sol bek ile Yobo’nun tekrar kiralanması söz konusu

        Fenerbahçe, transferde ekonomik mönü paketine geçiyor. Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesinin ardından 25 milyon Euro gibi çok önemli bir gelir kaybına uğrayan Sarı-Lacivertli yönetim ayağını yorganına göre uzatacak. Maliyeti yüksek yıldızları bir bir elinden çıkaran Fenerbahçe yönetimi, ucuz ve kaliteli futbolcuları kiralık olarak renklerine bağlayacak.

        İşte onlardan ilki geçen sezon kiralık ter döken ve bonservisi Everton’da olan Yobo. Diğeri ise Trabzonsporlular’ın “ah” çektiği Reto Ziegler. Bordo-Mavililer, İsviçreli sol bek için her konuda anlaşma sağlamış hatta uçağı bile hazırlanmıştı. Ancak son anda bir problem çıktı ve transferi olmadı. İşte bu noktada devreye Fenerbahçe Kulübü girdi. Sarı-Lacivertliler kendi yerlerine Şampiyonlar Ligi biletinin verildiği Trabzon’un gözağrısı için kulübü Juventus’a resmi teklifini iletti.

        SÜRE İSTEDİ

        Sezon başında Sampdoria’dan transfer edilen İsviçreli futbolcunun kamp performansından memnun kalmayan Juventus teknik direktörü Conte’nin kadrosunda düşünmediği Ziegler için kiralık formülü önerildi. İtalyan kulubü bu teklife olumlu cevap verdi. Ancak İsviçreli futbolcu yaşanan şike olayları sebebiyle teklifi düşünmek için süre istedi.

        HTSPOR / Senad OK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ