Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hazırız! - Galatasaray Haberleri

        Fenerbahçe derbisini G.Saray TV’ye değerlendiren Sarı-Kırmızılı futbolcular iddialı konuştu ve “Hazırız”mesajı verdi. İşte oyuncuların dev maç öncesi görüşleri:

        EMMANUEL EBOUE: Biz puan sıralamasında onların üzerindeyiz. Bizi takip ediyorlar ve bu yüzden zormaç olacak. Ama biz de tamamen bu maça odaklandık. Zaten ligin ilk yarısında evimizdekimaçı kazanmıştık. Bumücadeleyi de kazanacak gücümüz var.

        EMRE ÇOLAK: F.Bahçemaçları, G.Saray camiası için her zaman çok önemlidir. Bunu herkes biliyor. Son haftalarda çok iyi gidiyoruz ve galibiyet serisi yakaladık. UmarımF.Bahçe’yi de yenip liderliğimizi sürdürürüz. Bu sezon önemli işler başardık, şampiyonluğun en önemli adaylarından biriyiz. Derbiye de rahat çıkıp galibiyetle dönmek istiyoruz.

        TOMAS UJFALUSİ: 6maçtır kazanıyor olmamız çok önemli değil. Çünkü bumaç çok kritik bir mücadele ve büyük bir derbi. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Komple bir takımoyunu ortaya koyarak defansta çok az hata yapmalıyız. Puanlar alıp evimize dönmek istiyoruz ve bumaça hazırız.

        JOHAN ELMANDER: Çok zor birmaç olacak. Çünkü uzun süredir sahalarındamaç kaybetmiyorlar. Biz de çok iyi oynayıp yenmek istiyoruz. Buradan alınacak puan çok önemli. Farkı 9’dan 12’ye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.

        NECATİ ATEŞ: Çok iyi bir kadromuz, çok iyi bir hocamız ve demükemmel taraftarımız var. Kazanmamamız için hiçbir faktör yok. Sadece sahadamücadele edip daha çok koşarak, oradan 3 puanla dönmek istiyoruz. Bizimiçin 6’da 6 yapıp bumaça çıkmak önemli. Bu da özgüvenimizin sahada ne kadar birleştirici olduğunu gösteriyor. İnşallah bu özgüveni orda tekrardanmücadelemize katıp iyi bir sonuçla döneriz. G.Saray-F.Bahçe maçlarının önemi büyük ve futbolcular için inanılmaz hatıralar kazandırıyor. Umarımgüzel hatıralarıma bir yenisini eklerim.

        UFUK CEYLAN: Derbiler her zaman özel ve keyiflidir. İnşallah galibiyetle ayrılıp aradaki 9 puanlık farkı 12’ye çıkarmak istiyoruz. Bunu çok istiyoruz ve herkes bumaçın öneminin bilincinde.

        YİĞİT GÖKOĞLAN: Beşiktaşmaçında tribündeydimancak ağabeylerimve arkadaşlarımın başarmalarını istiyordum. F.Bahçe şu anda ligde en büyük rakibimiz konumunda. Bir galibiyet serisi yakaladık ve puan farkını daha da açmak için uğraşacağız. Çünkü Play-Off sisteminde puanlar yarıya düşeceği içinmaça rahat çıkıp puanları almak istiyoruz. Farkı ne kadar açarsak, Play- Off’larda o kadar rahat oluruz.

        GÖZLER NECATİ VE ELMANDER’İN ÜZERİNDE

        Sarı-Kırmızılı takıma bu sezon attığı gollerle hayat veren isimlerin başında Elmander ile Necati Ateş geliyor. Elmander 11, Necati de 5 golle G.Saray’ın zaferlerine imza attı.

        Cimbom’da ilk heyecanlar

        Galatasaray, Ünal Aysal’ın başkanlığında Kadıköy’de ilk kez bir Fenerbahçe derbisine çıkacak. 14 Mayıs 2011’de başkan seçilen Aysal döneminde Cimbom, F.Bahçe’ye karşı ilk derbisini sezonun ilk yarısında Arena’da oynamıştı. Bu arada Süper Lig’de F.Bahçe ile G.Saray arasında dev maç öncesi Aslan’ın bu sezonki kadrosunda bulunan tam 14 futbolcu, daha önce Sarı- Kırmızılı formayla Kadıköy’de Kanarya’ya karşı oynamadı. Riera, Ceyhun, Çağlar, Eboue, Engin, Melo, Elmander, Muslera, Selçuk, Semih, Sercan, Ujfalusi, Yekta ve Yiğit görev verilmesi durumunda Kadıköy’de ilk heyecanı yaşayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ