Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Elazığspor Ünlü golcü Fabiano için 6 milyon Euro'luk teklif iddiası, Brezilya, Elazığspor - Futbol Haberleri

        Brezilya’da ortaya çıkan bir iddia, ‘yok artık’ dedirtti. Ülkenin ünlü haber portalı Bonde; yıllardır G.Saray ve F.Bahçe’ye transfer haberleri manşetleri süsleyen ünlü golcü Luis Fabiano’nun, TFF 1. Lig’de liderliğini sürdüren Elazığ’nın takibinde olduğunu iddia etti.

        “Türkler, Sao Paulo’dan Luis Fabiano’yu istiyor” başlıklı haberde, “Elazığspor Kulübü, Sao Paulo’dan Fabiano için resmi teklifini yaptı. Türkler, golcü oyuncu için 6milyon Euro’yu gözden çıkardı” ifadeleri kullanılırken, Sao Paulo İkinci Başkanı Joao Paulo de Jesus Lopes konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

        ‘BURADA MUTLU’

        Lopes, “Fabiano burada mutlu. Biz de ondan çok umutluyuz. Sakat olmasına rağmen, onu Sevilla’dan transfer ettik. Oyuncuyu alabilmek için ekonomik olarak ciddi fedakârlıklar yaptık. Dizindeki sakatlıktan sonra şimdi yeniden sahaya dönmeye hazırlanıyor. Onu bırakmayı düşünmüyoruz. Fabiano da ona olan güvenimizi boşa çıkarmayacaktır” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ