Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Yalçın Ayhan, Hakan Özmert, Kasımpaşa - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR

        Süper Lig’in yeni ve iddialı ekiplerinden Kasımpaşa, transfer harekatını tüm hızıyla sürdürüyor.

        Süper Lig’de kalıcı olmanın yanı sıra, Avrupa Kupalarını hedefleyen bir kadro kurmayı planlayan Lacivert-Beyazlı ekip, Isakkson, Ernst ve Kalu Uche gibi yabancı yıldızları renklerine bağlamıştı. Bu doğrultuda Süper Lig tecrübesi yaşamış bir çok yerli futbolcuyu da renklerine bağlayan Kasımpaşa, kadrosuna 2 yeni isimdaha dahil etti. ‘Paşa’, Orduspor ile yollarını ayıran tecrübeli stoper Yalçın Ayhan ve orta alanda görev yapan Hakan Özmert ile 2’şer yıllık sözleşmeye imza attı. İki futbolcunun da takıma katılmak üzere, dün gece Lacivert-Beyazlı ekibin kamp yaptığı Hollanda’ya gittiği öğrenildi.

        EN SON ORDU’DA OYNADILAR

        Kasımpaşa’nın kadrosu kattığı son isimlerden Yalçın Ayhan, güçlü fiziği ve hava topu hakimiyeti ile dikkat çekiyor. 30 yaşındaki deneyimli stoper, bir dönemGalatasaray forması da giymişti. Yalçın, son olarak Orduspor’da oynadı. Hakan Özmert ise, orta alanda görev yapıyor. Altyapı eğitimini Fransız ekibi Nantes’ta alan 27 yaşındaki futbolcu, oyunun her iki yönünü de kullanabiliyor. Hakan da son olarak Orduspor forması giydi.

        "Vizyonundan etkilendim"

        Kasımpaşa’nın La Liga ekibi Espanyol’dan transfer ettiği Kalu Uche, dünyanın en ünlü basın kuruluşlarından BBC’ye konuştu. Lacivert-Beyazlı ekibin vizyonundan çok etkilendiğinin altını çizen 29 yaşındaki futbolcu, “Yeni bir hayat ve macera için heyecanlıyım. Süper Lig’de başarılı olmak için takımıma katkıda bulunmak istiyorum” diye konuştu. Gelecek sezon başarılı olacaklarına dair hisler beslediğini vurgulayan Uche bu başarının bir parçası olmaktan mutlu olacağını da sözlerine ekledi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Yapay Zeka Nereye Gidiyor?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ