Alkışlar Isaksson'a
Kasımpaşa'nın İsveçli kalecisinden büyük özveri... Isaksson, kritik Bursa maçı öncesi ülkesi İsveç'in Slovakya ile oynayacağı hazırlık maçı kadrosundan çıkıp, erken geldi
Giriş: 27 Mart 2013 - 11:01 Güncelleme:
HTSPOR
Kasımpaşa’nın, ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışta büyük pay sahibi olan Andreas Isaksson, sadece müthiş performansıyla değil, profesyonel kişiliğiyle de Lacivert-Beyazlılar’ın gönüllerini fethediyor. Profesyonel bir iş disiplinine sahip olan yıldız kaleci, ülkesi İsveç’in 2014 Dünya Kupası elemelerinde İrlanda Cumhuriyeti ile 0-0 berabere kaldığı maçta kaleyi başarıyla korumuştu.
Ancak Isaksson, İsveç’in dün Slovakya ile oynadığı hazırlık maçı kadrosuna katılmayıp İstanbul’a döndü. Sebebi ise Kasımpaşa’nın Avrupa Kupaları hedefi için kritik öneme sahip olan Bursa maçıydı. Tecrübeli kaleci, zorlu maç öncesi bir an önce takımla çalışmak için böyle bir tercih yaptı ve bu davranışı Şota’dan alkış aldı.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ