Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe holmen transfer, Andre Felipe Beşiktaş, Bruma Lazio Genoa - Galatasaray Haberleri
        1

        DANY BEŞİKTAŞLI OLUYOR
        Beşiktaş, G.Saray'ın elden çıkarmak istediği Kamerunlu stoperi renklerine bağlamak üzere... Siyah-beyazlıların idari direktörü Semih Usta ile sarı-kırmızılıların idari menajeri Cenk Ergün görüştü... Taraflar 200 bin Euro kiralama bedeli üzerinde anlaştı. Transferin sonuçlanması detaylara kaldı. (Milliyet)

        2

        YENİ PRENS Dİ MARİA
        Cimbom'un gelecek sezona yönelik en önemli planı Real Madrid'in yıldızı Angel Di Maria. Özellikle İngiliz medyası, Arsenal'ın da Di Maria'yla ilgilenmesi nedeniyle bu transferle ilgili haberlere geniş yer veriyor. Haberlerde, Galatasaray ile Arsenal'ın Di Maria için mücadele ettiğine dikkat çekilirken, İngiliz temsilcisinin yarışta geri kaldığı vurgulandı.

        3

        BATALLA KARTAL OLUYOR
        Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerden biri olan Pablo Batalla, adım adım siyah-beyazlı kulübe doğru ilerliyor. Beşiktaş yönetimi, Bursaspor'un talep ettiği 4 milyon euro'luk bonservis bedelini indirmek için uğraşırken; müjdeli haber Dubai'den geldi. Al Wasl kulübü, Culio ile anlaştığı için Batalla'dan vazgeçti.

        4

        BRUMA GİDİYOR MU!
        G.Saray'da Riera ve Amrabat'ın gitmeye yanaşmaması nedeniyle gözler Bruma'ya çevrilirken Portekizli oyuncunun da talipleri bir bir çıkmaya başladı. Kiralanması düşünülen genç futbolcuyu, Genoa'nın ardından Lazio'nun da istediği bildirildi. İtalyan basınında yer alan haberlerde, mavi-beyazlıların ara transfer döneminde kadrosunu güçlendireceğine dikkat çekildi. (Fotomaç)

        5

        F.BAHÇE'DEN FLAŞ KARAR
        Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın performansından memnun kalmadığı Holmen'i kesin olarak gözden çıkardığı öğrenildi. Son olarak Alanyaspor ile oynanan maçta şans tanıdığı İsveçli futbolcunun bu şansını iyi değerlendirememesi kararda etkili oldu. Sarı- Lacivertli yönetim bu gelişmeden sonra Holmen'i satma kararı aldı. (Takvim)

        6

        SERGEN YALÇIN İLE TORAMAN BULUŞUYOR
        33 yaşındaki stoper İbrahim Toraman Beşiktaş'a transfer olduğu eski ekibi Gaziantepspor'dan gelen teklifi kabul etti. Teknik direktör Sergen Yalçın, yorumculuk döneminde İbrahim Toraman'a yıldırma politikasının uygulandığını söylemişti.

        7

        SAMBACI SÜRPRİZİ
        Ronaldinho transferinde Atletico MG'ye mağlup olan Beşiktaş'ın sürpriz bir hamle yaptığı ve Brezilya ekibinin Vasco da Gama'ya kiraladığı 23 yaşındaki forvet oyuncusu Andre Felipe için devreye girdiği iddia edildi. "O Povo" gazetesinin iddiasına göre Beşiktaş; Andre için Botafogo ve Flamengo ile mücadele halinde. (Fotomaç)

        8

        KUYT'A TEKLİF VAR!
        Dirk Kuyt'a İngiltere'den talipler çoğalıyor. Daha önce Fulham ile adı geçen Hollandalı yıldız, şimdi de West Ham ile konuşuluyor. Sportsdirectnews. com sitesinde yer alan haberde, forvet hattında sıkıntılar yaşayan West Ham'ın bu bölgeyi Kuyt ile doldurmak istediği belirtildi.

        9

        FENER'E DEV RAKİP
        Adı Fenerbahçe ile transfer dedikodularına karışan Alexandru Maxim'in peşinde birçok takımın olduğu ortaya çıktı. Almanya Bundesliga'da Stuttgart forması giyen 23 yaşındaki oyuncu ile Fenerbahçe'nin dışında Liverpool, Borussia Dortmund ve Werder Bremen'in de talip olduğu yazıldı. (Fotospor)

        10

        SALİH İÇİN YENİ FORMÜL
        Brezilyalı sol bek Alex Telles’le ilgili pürüzleri ortadan kaldıran ve işi imzaya bırakan Cim-Bom, Kayserisporlu milli sağ bek Salih Dursun için ise yeni bir formül buldu. Ceyhun Gülselam’ı takasta gidecek isimler arasına yazmayan Teknik Direktör Mancini’nin raporuyla beraber yönetim bu işi sadece para ile bitirme kararı aldı. Galatasaray, sağ bek ve stoper oynayabilen 22 yaşındaki futbolcu için 2.5 milyon euro bonservisi gözden çıkardı. (Milliyet)

        11

        G.SARAY'A SÜRPRİZ İSİM
        İngiliz basını Galatasaray'ın Manchester City'den Boyata ile ilgilendiğini yazdı. City'den eski oyuncusunu yakından takip eden Mancini'nin yönetime Boyata'nın alınması yönünde olumlu rapor sunduğu belirtilirken genç oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı vurgulandı. (Fotospor)

        12

        SİNAN BOLAT SÜPER LİG'E
        Transfer görüşmeleri yapan Kayseri Erciyesspor, Porto’da forma giyen milli file bekçisi Sinan Bolat’a kanca attı. (Fanatik)