Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş slaven bilic lig tv, slaven bilic beşiktaş, slaven bilic'in açıklamalar - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’nın adının verildiği 2014-2015 sezonunda 5. hafta sonunda liderlik koltuğuna kurulan Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Slaven Bilic, hedefi “Şampiyonluk” olarak belirledi. Dün akşam Lig TV’nin konuğu olan Hırvat çalıştırıcı, “Her zaman daha iyisini yapmanız mümkün. Biz geldiğimizde 3 yıllık bir plan yaptık ve yolun sonu şampiyonluk. Biz 2. yılın ortasındayız ve planımız iyi ilerliyor. Henüz başarmış değiliz ama yakın olduğumuzu düşünüyorum. Ligde lideriz ve Avrupa’da büyük kulüplere karşı iyi oynadık. Takım içerisindeki eksiklerimizi giderdik ve daha toplu oynuyoruz. Futbolcularımızın eksiklerini gidermesi sonrasında daha da iyi olacağız” dedi.

        CANLI YAYINDA GERİLİM!

        Slaven Bilic, programın bir bölümünde soru soran Ömer Güvenç’e de sert çıktı. Bilic, Güvenç’in “Birincisiniz ama 5 golünüz var. Sonuncu Balıkesir’in ise 4...” demesi üzerine “Soruları sen mi soruyorsun, kulaklıktan mı geliyor? Kaç gol yedik, her maçı izliyorsun! Fenerbahçe kaç gol attı ve kaç puanı var? Defansif mi oynuyoruz? Topa ne kadar sahip oluyoruz?” diye konuştu.

        BİLİC'TEN İNCİLER

        - “Ankara’ya gitmekten memnun değiliz ama engeller ortadan kalkana kadar bu şekilde devam edecek. Biz İstanbul’un büyük takımlarındanız. Ama kimse bize stadını kiralamak istemiyor. Tüm engellere rağmen bunların üstesinden geleceğiz.”

        - “Takımın az gol attığını söylüyorlar. Çok fırsat yakalıyoruz ancak atamıyoruz. Şanssızlık... Girdiğimiz pozisyonları gole çevirirsek, aradaki fark ve şampiyonluk şansımız artar.”

        - “Mustafa Pektemek gördüğüm en iyi profesyonellerden. Tek sorunu heyecanı. Onu da yavaş yavaş yeniyoruz. Takımın en iyi karakterlerinden.”

        - “Avrupa Ligi’nde gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Tottenham’a karşı oynadığımız futbolu diğer maçlara taşırsak bunu başarırız.”

        - “Türkiye’de çok iyi genç hakemler var ama yeterince cesur olmadıklarını görüyorum.”

        - “Beşiktaş ile sözleşme uzatma konusunda şimdilik bir şey söyleyemem ama burada çok mutlu olduğumu herkes biliyor.”

        - “Nerede oynarsak oynayalım taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Tüm engellerden geçerek bize destek olmalarını istiyorum.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ