Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Sporting Lizbon Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler! - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. haftasında bu akşam Portekiz ekibi Sporting Lizbon'a konuk olacak. Jose Alvalade Stadı'nda oynanacak ve TSİ 23.00'te başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev yönetecek.

        2

        Beşiktaş grubundaki ilk maçında Borussia Dortmund'a 2-1, Ajax'a 2-0, Sporting Lizbon'a da 4-1 mağlup oldu. İlk karşılaşmasında Ajax'a 5-1 yenilen Portekiz ekibi ise Borussia Dortmund'a 1-0 kaybetti.

        3

        Grubunda oynadığı 3 maçı da kaybeden ve henüz puanı bulunmayan siyah-beyazlılar son sırada yer alıyor. İlk iki maçından mağlubiyetle ayrılan ve tek galibiyetini Beşiktaş karşısında 4-1'lik skorla alan Sporting Lizbon ise 3. basamakta bulunuyor.

        4

        EKSİKLER

        20 kişilik kafileyle Portekiz'e giden siyah-beyazlı ekipte, sakatlıkları bulunan Domagoj Vida, Georges-Kevin N'Koudou, Michy Batshuayi, Miralem Pjanic ve Valentin Rosier de kadroya dahil edilmedi.

        Sakatlığı nedeniyle Hatayspor müsabakasında süre alamayan Josef de Souza, Portekiz'e götürüldü.

        5

        ÜLKE PUANI ADINA KRİTİK MAÇ

        Türkiye, UEFA'nın ülke puanı klasmanında geçen sezon 13. sıraya düşerek Şampiyonlar Ligi'ne direkt takım gönderme şansını kaybederken, bu sezon daha büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Türkiye, gruplardaki 4. maçlar öncesi 19. sıraya kadar gerilemiş durumda. Beşiktaş, bu mücadeleyle bu açıdan da önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Siyah-beyazlılar alacağı bir galibiyetle Türkiye’ye de 2 puan kazandırabilir.

        6

        MUHTEMEL 11

        Ersin

        25

        POTE

        26

        SARABIA

        27

        PAULINHO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ