Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor birleşme partisi ne zaman? 2024 Survivor All Star birleşme partisi sonrasında takımlar nasıl olacak?
        1

        Survivor 2024 All Star'da birleşme partisi için geri sayım başladı. Performans senesi ilan edilen yarışmada rekabet üst seviyelere ulaşmış durumda. Birleşme partisi öncesi son elemenin 17 Mart Çarşamba akşamı yapılacağı Survivor All Star'da tüm kadın yarışmacılar ise birleşmeyi garantiledi. Peki, 2024 Survivor birleşme partisi ne zaman? İşte, konuya dair bilgiler...

        2

        SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

        Survivor 2024 All Star'da birleşme partisi ile ilgili detaylar belli oldu. Acun Ilıcalı, bayram haftasından önceki ada konseyinde birleşme partisinin 21 Nisan'da yapılacağını açıkladı.

        3

        Ilıcalı, birleşme partisinde klasikleşen şarkı yarışmasının yapılacağının da bilgisini verdi. Ayrıca Aleyna ve Furkan'ın şarkıcılık yaptıkları için yarışma dışında kalacağını da belirtti. Partide Aleyna ve yarışmanın sunucusu Murat Ceylan'ın da sahne alacağını açıkladı. Ilıcalı, Türkiye'den sevilen bir şarkıcının da geleceğinin müjdesini yarışmacılara verdi.