Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi ve konseyde kim gitti? Dün akşam 17 Ocak 2023 SMS oy sıralamasıyla Survivor adaya veda eden yarışmacı kim oldu?
        1

        Survivor'da eleme konseyi heyecanı yaşandı. 15 Ocak Pazar günü tüm hızıyla başlayan Survivor'da ilk eleme bu akşam yaşandı. Bu akşam oynanacak ödül oyununun ardından eleme konseyi gerçekleşti. SMS sıralamasına göre bu akşam bir kişi hayallerine veda etti. İşte 17 Ocak 2023 Survivor son bölümde yaşananlar ve elenen isim hakkında detaylar...

        2

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da bu gece ilk eleme gerçekleşti. Hafta boyunca belirlenen 4 eleme adayının içinden birisi adaya veda etti. Haftanın eleme adayları Seçkin, Berdan, Ümit ve Kürşat'tı. Oylama sonuçlarının açıklanmasının ardından elenen isim ÜMİT oldu. Süpriz bir sonuçla oylama sonucunda Ümit'in çıkmasıyla adaya ilk veda eden isim oldu.

        3

        SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor ödül oyununun kazananı GÖNÜLLÜLER oldu!

        4

        SURVİVOR ELEME ADAYLARI

        Survivor 2023'ün ilk eleme adayı Seçkin Piriler oldu. 6 kişi Seçkin'in ismini yazdı.

        1 kişi Kürşat, 2 kişi ise Berdan'ın adını yazdı.

        Pazartesi akşamı ikinci kez Ünlüler takımının ada konseyi oldu ve en çok ismi söylenen Berdan Mardini ikinci olarak eleme potasına girdi.

        5

        Cansu ünlüler takımında kadınlarda performans birincisi oldu, erkeklerde de Barış seçildi. Performans birincileri de potaya birer isim dahil etti. Cansu, Ümit Erdim'i üçüncü aday olarak söylerken Barış Telli ise dördüncü eleme adayı seçti ve Kürşat'ın ismini verdi.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ