Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi kim gitti? Survivor final yaklaştı! 20 Haziran Survivor son bölümde yaşananlar

        Survivor kim elendi? Sorusu Survivor izleyicisi tarafından merak konusu oldu. Her hafta eleme heyecanı yaşanan Survivor'da finale doğru giderken yarışmacılar da bir bir adaya veda ediyor. Üst üste dokunulmazlığı kaybeden Siyah takıma arasından bir kişi veda etti. Eleme adayı ise Sude ve Emre oldu...

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu Beyaz takım 10'a 5 kazandı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise Siyah ve Beyaz takım eleme heyecanı yaşamamak için kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlığı kazanan takım ise yine Beyaz takım oldu ve Siyah takım ada konseyine gitti.

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Siyah takım arasında gerçekleşen elemede Sude ve Emre eleme adayı seçildi. Halk oylamasında en düşük oyu alan yarışmacı Sude oldu. Gözyaşlarına hakim olamayan Sude, "Aslında hissetmiştim, hissediyordum. Şunu söyleyebilirim buraya kadar gelmişken elinizden bir şey kaçırmışsınız gibi hissedersiniz, şuan öyle hissediyorum. Burada çok güzel zamanlar geçirdim ve inanılmaz büyüdüğümü inanıyorum gerçek anlamda. Her şeyin farkına vardığımı düşünüyorum. Tek sevindiğim konu, içimin ve vicdanımın rahat olması gerçekten.

        Bu zamana kadar sadece takım için elimden geleni yaptım. Şu an konuşamıyorum düşünemiyorum bile. Burada çok güzel arkadaşlıklar edindim. Özellikle Seda abla ve Bora abiye değinmek istiyorum. Onlar benim ablam ve abim oldu burada.

        Sadece burası çok zor bir yer. Yaşamadan anlayamıyormuşuz şu an, onu anlıyorum. Kalan herkese başarılar diliyorum, gönlüm Bora abi ve Seda abladan yana."

        ACUN ILICALI'DAN SUDE AÇIKLAMASI

        Sakatlığın seni çok etkiledi. Oylama dönemine denk geldi. O döneme kadar ki performansın göz kamaştırıcıydı. Efendiliğinden bahsetmeme geerk yok. İnşallah ömrün güzel şeylerle devam eder. Bugün kötü gibi geliyor sana ama Survivor'da sona kalan yarışmacılardansın

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ