Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi, hangi isim veda etti? 5 Nisan SMS oylaması ile Survivor kim elendi? 5 Nisan Survivor'da elenen yarışmacı kim?
        1

        Survivor kim elendi, adaya hangi yarışmacı veda etti? sorusu programı takip eden izleyiciler tarafından araştırılıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’da 5 Nisan Salı akşamı oynanan ödül oyunu sonucunda kazanan takım belli oldu. Peki, Survivor kim elendi, hangi yarışmacı gitti? İşte, Survivor'da elenen yarışmacı...

        2

        SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da 5 Nisan Pazartesi akşamı oynanan ödül oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor'da Ardahan, Barış ve Gizem Meriç'ten sonra son eleme adayı da dün akşam belli oldu ve sonuncu isim Gökhan olmuştu.

        4

        SURVİVOR ELENEN İSİM KİM? (5 NİSAN)

        Survivor'da elenen isim, dün akşam dokunulmazlık oyununun sonunda gerçekleşen eleme konseyi neticesinde Ardahan oldu.

        5

        SURVİVOR YOKLUK ADASI NEDİR?

        Acun Ilıcalı Survivor'daki yeni dönemin detaylarını ve yokluk adasını anlattı. "Bundan sonra dokunulmazlık dört tane olacak. Bundan sonra dördüncü eleme adayını performans birincisi belirlemeyecek. Bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Yokluk adası şartları şöyle:

        Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Teknik ekipten hiçkimse olmayacak, eviniz olmayacak, sadece bir battaniye ve siz olacaksınız. 24 saat hiçkimse yok, konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Hiçkimseyle konuşmadan 24 saat geçireceksiniz.

        Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa takımınıza katılabileceksiniz. Bir avuç pirinciniz olacak ve sınırsız suyunuz olacak. Günün belli vakitlerinde güvenlik kamerasına belli bir işaret yapıp konuşma yapacaksınız. Gece de evsiz birt ortamda o şartlarda yaşayacaksınız.

        Yakınlarda abir yerde sağlık ekibimiz olacak. Biz sizi izleyeceğiz ve herhangi bir tehlike söz konusu değil" dedi.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ