Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Taçsız Prenses dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Taçsız Prenses dizisi gerçek mi, kurgu mu?
        1

        Ünlü oyuncular İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin ve Elif Kurtaran'ın başrollerinde yer aldığı yeni dizi Taçsız Prenses, bu akşam görücüye çıkıyor. Diziye dair en çok araştırılan; Taçsız Prenses dizisi uyarlama mı yoksa gerçek hikaye mi sorusunun yanıtını derledik!

        2

        TAÇSIZ PRENSES DİZİSİ GERÇEK HİKAYE Mİ, UYARLAMA MI?

        Fox TV'nin yeni dizisi Taçsız Prenses, kurgu hikaye olarak ekranlara gelecek. Dizinin hikayesinin özgün olduğu biliniyor.

        3

        TAÇSIZ PRENSES DİZİSİ KONUSU NEDİR?

        Hayatı boyunca hayalperest annesi Şirin’in (Feride Çetin) masallarıyla büyüyen Masal (Elif Kurtaran), annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolur ve alabildiğine yırtıcı, hırçın, her kötülüğü yapabilecek bir kıza dönüşür.

        4

        Masal’ın ilk destek göreceği kişi öğretmeni Evgin (İsmail Hacıoğlu) olurken işler zamanla herkes için tersine dönecektir. Kahramanımız Masal yolculuğu boyunca, bir yandan kendi masalını ararken bir yandan da hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını tek tek tamamlayacak ve bu yolculukta Masal’ın en yakını ise yanından ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır…

        5

        TAÇSIZ PRENSES OYUNCULARI KİMLER?

        İsmiyle dikkat çeken ve ilk tanıtımı yayınlanan dizinin kadrosunda; İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut ve Merve Şen yer alıyor.

        6

        TAÇSIZ PRENSES'İN YÖNETMENİ VE SENARİSTLERİ KİMLER?

        Taçsız Prenses dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Keskin oturuyor, senaryoyu ise Pınar Bulut ile Onur Koralp üstleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ