Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan: Seni çok özledim - Magazin haberleri
        1

        Uzun süredir eşi Pınar Dilek Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte Almanya'da olan şarkıcı Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesi Neşe Tevetoğlu'na olan özlemini dile getirdi.

        Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle annesinden uzak kalan Tarkan, Neşe Tevetoğlu ile birlikte çekilen eski bir karesini yayınladı.

        2

        "ÇOK ÖZLEDİM SENİ"

        Instagram'da 4 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü şarkıcı, gönderisine, "Ailemle sıkça haberleşiyoruz, görüntülü konuşuyoruz ama pandeminin başlangıcından beri ayrı yerlerdeyiz ve bir araya gelemedik maalesef. Canım anam, çok özledim seni. Ailece kavuşacağımız günler yakındır inşallah" notunu düştü.

        48 yaşındaki Tarkan'ın paylaşımı takipçilerinden 356 binden fazla beğeni aldı.

        3

        TAKİPÇİLERİNİ UYARMIŞTI

        Megastar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı uyarmıştı.

        4

        "BUHAR ADAM OLDUM"

        Maskeli bir karesini takipçileriyle paylaşan megastar, gönderisine şu notu düşmüştü:

        Buhar adam oldum. Bazen maskelerden bunalsak, sıkılsak da, ter içinde kalıp, gözlüklerimize kadar buharlansak da maskelerimizi takmaya devam. Ellerimizi sık sık yıkamayı ve sosyal mesafeyi korumayı da ihmal etmeyelim.

        5

        "ELBET ATLATACAĞIZ"

        Yetkililerin "Evde kal" çağrılarına uyulması gerektiğini hatırlatan Tarkan, "Bu koronavirüslü günleri el birliği ile atlatacağız elbet" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "HERKESE SABIR DİLİYORUM"

        Şarkıcı, şunları söylemişti:

        Zor zamanlar... Bu koronavirüslü günleri el birliği ile atlatacağız elbet. Bu tuhaf zamanlar da geçecek. Ufuktan yine umutlar göz kırpacak. Baharlar, yazlar gelecek...

        Zaten biliyorsunuz ama ben de söylemeden edemeyeceğim; mümkün mertebe evde kalmaya çalışalım, yakın temastan kaçınalım, ellerimizi sıkça ve iyice yıkayalım, gerekli ortam ve durumlarda maske takalım. Herkese sabır diliyorum.

        10

        Tarkan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ