Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon The Boys 4 yeni sezon ne zaman yayınlanacak? The Boys 4 konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?
        1

        The Boys 4. sezon çekimi tarihi açıklandı. Amazon Prime Video'nun süper kahraman temalı dizisi, yolculuğuna en az bir sezon daha devam edecek. Peki The Boys 4 yeni sezon ne zaman başlıyor, konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

        THE BOYS 4 YENİ SEZON NE ZAMAN GELECEK?

        Karl Urban 4.sezon çekimlerine Ağustos ayında başlamayı planladıklarını, yani izleyicilerin muhtelemen gelecek yıl Prime Video'ya yeni bölümlerin gelmesini bekleyebileceğini açıkladı.

        2

        Evet, muhtelemen 4.sezon çekimlerine 22 Ağustos'ta başlıyoruz. Bu yüzden geri dönüyorum. Butcher'i geri almak için sabırsızlanıyorum. Oynaması eğlenceli bir çete ile sıkı oynuyoruz bu sezonun karakterleri bıraktığımız yerden nereye götürdüklerini görmek için sabırsızlanıyorum.

        3

        Hatırlanacağı üzere Amazon, 3.sezonun çıkışından sadece bir hafta sonra The Boys'a 4. sezona resmi onay vermişti. Şu an nasıl bir finalle sona ereceği bilinmeyen 3.sezon sonrası elbette yeni sezonda neler olabileceği hakkında pek bir şey bilinmiyor. Yine de, orjinal oyuncu kadrosunun tamamı olmasa da çoğunluğun geri döneceği tahmin ediliyor.

        4

        THE BOYS DİZİSİ KONUSU

        Dizinin konusu süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve ''The Boys'' olarak adlandırılan bir grup insan, süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar. Preacher'in yazarı Gart Ennis ile Derick Robertson'un kaleme aldığı çizgi romandan uyarlanan dizi, Supernaturel'in yaratıcı Eric Kripke'nin imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise en son Preacher'da birlikte çalışan Evan Goldberg ile Seth Rogen var.

        5
        Haberi Hazırlayan: Stajyer Ata

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ