Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TOKİ KURA ÇEKİLİŞLERİ ERTELENDİ Mİ? 2023 Şubat İzmir, Afyonkarahisar ve Ankara TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak, ertelenecek mi?
        1

        Tarihin en büyük sosyal konut hamlesi 'TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim' projesi kapsamında yapılan kura çekilişleri ertelendi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından 7 gün milli yas ilan edilirkin TOKİ kura çekilişlerinin ertelendiğini duyurdu. Peki, TOKİ İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli kura çekimi ne zaman yapılacak?

        2

        TOKİ ÇEKİLİŞLERİ ERTELENDİ Mİ?

        Tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında gerçekleştirilen kura çekilişleri ertelendi. 7 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek olan İzmir ve Afyonkarahisar ile kura çekilişleri ile Edirne ile Kırklareli illerinde yapılacak çekilişlerin deprem nedeniyle ertelendiği açıklandı.

        3

        TOKİ İZMİR, AFYONKARAHİSAR, EDİRNE, KIRKLARELİ, TEKİRDAĞ KURA ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

        TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre; İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da gerçekleştirilecek kura çekilişleri deprem nedeniyle ertelendi. Kura çekilişlerinin yapılacağı tarih henüz belli olmadı.