Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tolga Sarıtaş'tan muhabirlere ahlaksız teklif - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, oyuncu Tolga Sarıtaş, önceki gece sevgilisi ile yakalandı. Sarıtaş Levent’teki bir mekanda sevgilisi ile eğlendi. Gece boyu sarmaş dolaş dans eden çift, çıkışta basın mensuplarının olduğu öğrenince mekanı arka kapıdan terk etti.

        2

        "BAS GAZA!"

        Sevgilisi ile birlikte özel şoförlü arabasıyla Kalamış’taki evine giden yakışıklı oyuncu, basın mensuplarını fark edince hızla arabasına geri bindi. Şoförüne, "Bas gaza" talimatı veren oyuncu, tehlikeli hareketler yaparak kaçmaya çalıştı.

        3

        AHLAKSIZ TEKLİF!

        Trafik kurallarına uymayan Tolga Sarıtaş, lüks arabasıyla kırmızı ışıklarda durmayarak geçti. Basın mensuplarını atlatamayan Tolga Sarıtaş, arabasının camından sahte 100 eurolar atarak muhabirlere ahlaksız teklifte bulunmaya çalıştı.

        4

        Sevgilisi ile görüntülenmek istemeyen oyuncu, bir arkadaşını arayarak Ortaköy’deki evinin yolunu tuttu.

        5

        "TUTUN BUNLARI, ALMAYIN!"

        Sarıtaş, site girişinde güvenlik görevlilerine, "Tutun bunları. Bırakmayın, almayın!" diyerek bağırdı. Tolga Sarıtaş’ın arkadaşının oturduğu evinin güvenlik görevlileri basın mensuplarına görüntü almaması için zorluk çıkararak müdahalede bulundu.

        6

        TOLGA SARITAŞ'TAN AÇIKLAMA

        Çıkan haberlerin ardından Tolga Sarıtaş cephesinden açıklama gecikmedi. Sarıtaş, şu ifadeleri kullandı:

        Kamuoyunun dikkatine; sanatçımız Tolga Sarıtaş'la ilgili dünden bu yana basında ve sosyal medyada yer alan gerçek dışı haberlerle ilgili açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Gece bulunduğu bir mekandan evine dönüşünde magazin muhabirlerince takip edilmesi ve ısrarla görüntü alınmaya çalışılması haber yapılmış ancak sonrasında konu akla mantığa sığmayacak gerçek dışı bilgilerle ilgi çekici hale getirilmeye çalışılmıştır. Sanatçımızın mekandan çıkıp, magazin muhabirlerince takip edilişi dışındaki tüm bilgiler gerçek dışıdır. Sanatçımızın mesleğine ve kişiliğine zarar veren gerçek dışı bilgilerin dikkate alınmamasını ve bu tür haberleri yapanların gerçekleri çarpıtan haberlerden kaçınmasını rica ederiz. Magazincilik önemli bir meslek. Çalışan, emek veren herkese saygım sonsuz. Muhabir arkadaşlardan bilenler bilir. Fakat akla mantığa sığmayacak gerçek dışı bilgilerle haber değeri oluşturmaya çalışmak gereksiz.

        34
        35

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ