Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Tottenham ve Mourinho koronavirüsü umursamadı! - HABERLER - Futbol Haberleri
        1

        Tüm dünyada koronavirüs salgını nedeniyle spor da etkilenirken İngiltere'den skandal görüntüler geldi.

        2

        Ülkede sosyal mesafeye uyulması konusunda uyarılar yapılırken Tottenham takımından bazı oyuncuların parkta antrenman yaptığı ortaya çıktı.

        3

        Sosyal medyaya düşen görüntülerde teknik direktör Mourinho ile futbolculardan Davinson Sanchez, Ryan Sessegnon ve Tanguy Ndombele'nin antrenman yaptığı görüldü.

        7

        Kulübün bir diğer oyuncusu Serge Aurier'in de başka bir yerde, bir arkadaşıyla beraber koşarken görüntüleri ortaya çıktı.

        8

        Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ülkede getirilen tedbirlere uymayıp oyuncularıyla bir parkta antrenman yaparken görüntülenen, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın teknik direktörü Jose Mourinho, hatasını kabul etti.

        9

        İngiliz basınına konuşan Portekizli teknik adam, "Davranışlarımın devlet protokolü ile uyumlu olmadığını kabul ediyorum. Sadece ailemizle temas etmeliyiz. " ifadelerini kullandı.

        Hükümetin tavsiyelerine herkesin uyması gerektiğini vurgulayan Mourinho, "Kahraman sağlık çalışanlarını desteklemek ve hayat kurtarmak için hepimiz üzerimize düşeni yapmak zorundayız." şeklinde görüş belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ