Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Trabzonspor: 2 - Çaykur Rizespor: 1 | MAÇ SONUCU - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig'in 13. haftasındaki Karadeniz derbisinde Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. 36. dakikada Skoda'nın penaltıdan kaydettiği golle 1-0 geriye düşen Fırtına, 52. dakikada Ekuban (P) ve 64. dakikada Djaniny'nin golleriyle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

        12. dakikada Ekuban'ın derinlemesine pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topu alan Djaniny dar açıdan vuruşunu yaptı, kaleci Gökhan direk dibinde topun sahibi oldu.

        14. dakikada Marlon'un ortasında Abdulkadir'in geriye doğru çıkardığı topa Nwakaeme ceza yayının gerisinden vurdu, savunmadan döndü.

        20. dakikada Çaykur Rizespor uzun bir aradan sonra çok adamla etkili çıktı. Sol kanattan Melnjak'ın ortasında ön direkteki Edgar Ie araya girdi ve topu kornere yolladı.

        25. dakikada ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Nwakaeme önünü açıp vuruşunu yaptı, savunmaya da çarpan top direkten dışarı çıktı.

        26. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşu sırasında iki Trabzonsporlu ceza alanı içinde yerde kalmıştı. Bir kez daha penaltı beklentileri oluştu ancak hakem yine devam dedi.

        33. dakikada ceza alanı içinde topu alan Michalak son çizgiye inmek isterken Marlon'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Ali Şansalan penaltı noktasını gösterdi.

        36. dakikada Milan Skoda penaltıdan ortaya doğru bir vuruş yaptı, kaleci Uğurcan topa müdahale etti ancak gole engel olamadı: 0-1

        37. dakikada Ekuban'ın ara pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topu alan Djaniny kalecinin üzerinden aşırttı, ağlara doğru giden topu Rizespor savunması çizgiden çıkardı.

        45. dakikada Ekuban ceza alanı dışından sol ayağıyla vurdu, yerden giden top kaleci Gökhan'da kaldı.

        Çaykur Rizespor, Trabzonspor deplasmanında soyunma odasına 1-0 önde gitti.

        46. dakikada Trabzonspor savunmasının hatasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Tunay Torun, Uğurcan'ı çalımlamak isterken yerde kalmıştı. Hakem bu pozisyonda Uğurcan'ın herhangi bir müdahalesi olmadığını belirtti.

        49. dakikada Onur Bulut sağ kanattan taşıdığı topu penaltı noktasına doğru ortaladı, kaleye sırtı dönük olan Skoda gelişine müthiş bir vole vurdu. Top direkten döndü.

        50. dakikada Nwakaeme'nin kafayla içeri çevirdiği topu kontrol etmek isteyen Ekuban, Emir Dilaver'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

        52. dakikada Ekuban penaltıdan çok sert bir vuruş yaptı, kaleci Gökhan ters köşeye yattı ve maça denge geldi: 1-1 Caleb Ekuban bu sezon Süper Lig'deki 3. golünü atarken bu gollerin tamamı iç sahadaki maçlarda geldi.

        64. dakikada Marlon'un müthiş pasıyla bir anda savunma arkasına sarkan Djaniny, karşı karşıya pozisyonda kaleci Gökhan'a şık bir çalım attı ve topu boş ağlara yolladı: 2-1 Djaniny, Trabzonspor formasıyla ilk golünü kaydetti.

        79. dakikada Marlon'un kullandığı serbest vuruşta köşeye doğru giden topu Gökhan Akkan son anda kornere çeldi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ