Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Trump Beyaz Saray'daki davete yine fast food sipariş etti

        15 Ocak tarihinde hükümetin kapalı olduğu ABD'de Beyaz Saray çalışanlarının önemli bir bölümünün de ücretsiz izne çıkarılması nedeniyle, Kolej Ligi şampiyonu Clemson Tigers'ı Beyaz Saray'da ağırlayan Trump, genç sporcular için pizza ve hamburger sipariş etmiş,patates kızartması, pizza ve 300'den fazla hamburger sipariş edilmesidavete damga vuran olaylardan olmuştu.

        Trump, "Hükümetin kapalı olmasından dolayı, ücreti benim tarafımdan ödenmiş Amerikan fast foodu sipariş ettik" demişti.

        BU KEZ BAHANE YOK, FAST FOOD YİYECEKSİNİZ!

        Trump dün bir başka üniversite Amerikan futbolu takımı North Dakota State Bison'ı konuk etti.

        REKLAM

        Beyaz Saray'ın yemek salonundaki dev masa yine tepeleme hamburger, patates kızartması, kızarmış tavuk, tavuklu sandviç ve sos doluydu.

        Takımı tanıtan ve nasıl şampiyon olduklarını anlatan bir konuşma yapan Trump, "Şeflerimiz olabilir, şeflerimiz yemek yapabilir, ama bizim 'fast food'umuz var, çünkü ben sizi çok iyi biliyorum, millet" dedi.

        Sözleri kahkahalarla karşılanan Trump, konuşması tamamlanana dek soğumamaları için yiyecekleri sıcak tuttuklarını sözlerine ekledi.

        Geçtiğimiz günlerde yıllık sağlık taramasından geçirilen ABD Başkanı Donald Trump'ın geçen yıla göre kilo aldığı ve klinik olarak obez kategorisine girdiği saptanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ