Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Türkiye Tek Yürek Kampanyası saat kaçta, sunucusu kim ve kimler katılacak? Türkiye Tek Yürek Kampanyası ortak yayın canlı izle
        1

        Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin ardından yaralı sarmak adına ünlü isimler Türkiye Tek Yürek Kampanyası yardım programında buluşuyor. "Türkiye tek yürek" sloganıyla bir araya gelecek olan ünlü isimler depremden etkilenen vatandaşlar için yardım toplayacak. Peki, "Türkiye Tek Yürek Kampanyası saat kaçta, hangi kanalda yayınlacak, sunucusu kim, kimler katılacak?" İşte detaylar...

        2

        TEK YÜREK KAMPANYASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        TVYD açıklaması: "15 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00'da Televizyon Yayıncıları Derneği olarak yaraları sarmaya katkıda bulunmak için bir yardım gecesi düzenleme kararı aldık."

        3

        TEK YÜREK KAMPANYASI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

        Çağrımıza yanıt veren ATV, KANAL D, STAR, SHOW, TV8, FOX, TRT ve KANAL 7 televizyonlarının katkısı ve ortaklığıyla düzenlenecek bağış kampanyası programı tüm kanallar tarafından ortak yayınla izleyiciye ulaştırılacaktır.

        4

        Yayınlamak isteyen tüm yerli ve yabancı medya kuruluşlarıyla da frekans paylaşılacaktır.

        Gecede yapılan bağışlar Kızılay ve AFAD'ın hesaplarında toplanacaktır.

        5

        TÜRKİYE TEK YÜREK YARDIM GECESİNDE KİMLER VAR?

        Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ