Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Uludağ'da kayıp doktordan acı haber

        Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın'ı arama çalışmalarına katılan AFAD, UMKE, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), ANDA ve JAK ekipleri, genç doktorun arabasının bulunduğu ormanlık bölgeye yoğunlaştı.

        Eksi 10 derecede yürütülen çalışmalarda, genç doktorun cansız bedeni otomobilini park ettiği yerin yaklaşık 1,5 kilometre ilerisinde ormanlık alanda bir ağacın dibinde karla kaplı halde bulundu.

        Olay yerinde ise ağaca takılı halde bir serum ve çeşitli malzemeler tespit edildi. Soruşturmada ise genç doktorun intihar edip etmediği araştırılmaya başlandı.

        Genç doktorun cenazesi ise otopsi için Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

        6 SAYFALIK NOT BULUNDU

        Öte yandan jandarma ekipleri otomobilde yaptıkları incelemede Yalçın tarafından yazıldığı iddia edilen 6 sayfalık bir not buldu.

        Notta, Yalçın'ın ilk kez Bursa'ya geldiğinde çok beğendiği Uludağ'da böyle bir şey yaşayacağını hiç tahmin etmediği şeklinde ifadeler yer aldığı belirtildi.

        REKLAM

        NE OLMUŞTU?

        Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın, dün ailesine haber verdikten sonra sabah saatlerinde 27 AR 993 plakalı otomobiliyle Uludağ'a çıkmış, kendisinden bir daha haber alamayan ailesi durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirmişti.

        Ekipler tarafından yapılan çalışmada, Yalçın'ın otomobili Uludağ yolunda terk edilmiş halde bulunmuş ve AFAD ile bazı arama kurtarma ekiplerince doktorun bulunması için bölgede çalışma başlatılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ