Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Umut Evirgen: Melisa Şenolsun ile düşman değiliz!
        1

        Yaklaşık iki yıl aşk yaşayan oyuncu Melisa Şenolsun ile işletmeci Umut Evirgen, geçtiğimiz yıl ağustos ayında sessiz sedasız birlikteliklerini sonlandırmıştı. Evirgen, ayrılığın ardından Serenay Sarıkaya ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.

        2

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Melisa Şenolsun, önceki akşam Cihangir'deki bir mekanda objektiflere yansıdı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Şenolsun'un bulunduğu restorana eski aşkı Umut Evirgen de giriş yaptı.

        3

        PİŞTİ OLUNCA KOŞAR ADIM KAÇTI!

        Eski sevgilisiyle pişti olmasının ardından mekanı koşar adım terk eden Melisa Şenolsun, gazetecilerin sorularına, "Arkadaşlar hiçbir şey sormayın. Alkollüyüm, cevap verebilecek halim yok. Lütfen takip de etmeyin." yanıtını verdi.

        4

        "SAKLADIĞIM BİR DURUM YOK"

        Ünlü oyuncu, basın mensuplarının, "Umut Bey de mekana geldi." sözlerinin üzerine, "Evet, geldi. Gördüm kendisini. Onun haricinde bildiğiniz gibi 'Masumlar Apartmanı'ndayım. Keyfim çok yerinde. Peşimden bu kadar koşturacak bir gerekçe yok. Hayatımda da kimse yok. Olsa yaşarım zaten, sakladığım bir durum yok." dedi.

        5

        "DÜŞMAN DEĞİLİZ"

        Şenolsun, mekanı terk edince ardından Evirgen de iki kadın arkadaşı ile birlikte oradan ayrıldı.

        Umut Evirgen, muhabirlerin, "Melisa Hanım da içerideydi." sözlerinin üzerine, "Olacak tabi. Düşman değiliz." açıklamasını yaptı.

        6

        BİRLİKTELİK İKİ YIL SÜRDÜ

        Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün ile yollarını ayırmasının ardından oyuncu Melisa Şenolsun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çiftin birliktelikleri iki yıl sürmüştü. Evirgen ile Şenolsun, geçtiğimiz yıl ağustos ayında ilişkilerini sonlandırmıştı.

        7

        YENİ AŞK!

        Ünlü işletmecinin ardından ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Üç ay önce ilişkisini itiraf eden Evirgen'in Sarıkaya ile birlikteliği sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ