Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Umut Nayir: Beşiktaş'ın umudu olmaya çalışıyorum - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın Kasımpaşa ileoynadığı maçta 2 gol atan Umut Nayir açıklamalarda bulundu. Önemli bir gol attığını belirten Umut, "Çok mutluyum. Kritik haftalarda seriyi devam ettirmemiz gerekiyordu. Kasımpaşa merkezi çok iyi kapatan takım. Maçı çevirmemiz zor oldu ama son dakika golleri her zaman takım ruhuna katkı verir. İnşallah şampiyon olunca bu golün değerini anlarız.Beşiktaş'ın umudu olmaya çalışıyorum. Birçok oyuncunun önemli golü var. Ben de Beşiktaş'a katkı vermeye çalışacağım" dedi.

        "BURAK YILMAZ'DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM"

        Umut, Burak Yılmaz'la birlikte oynaması için ise "Burak ağabey, Türk futbol tarihinin en iyi 3 santrforu arasında sayılabilecek bir oyuncu. Onunla oynadığım için çok mutluyum, ondan çok şeyler öğreniyorum. Böyle camialarda şans bulunca değerlendirmemiz lazım. Nasıl katkı verebilirim, ona bakıyorum"diye konuştu.

        "FOOTBALL MANAGER" YANITI

        Umut, geçtiğimiz günlerde Football Manager 2020 adlı oyunda Beşiktaş'ı şampiyon yaptığı görseli paylaşmasıyla ilgili ise şunları söyledi: "Football Manager'de bu golü atsaydım maç sonu basın toplantısında bir şey söylemezdim ama sonra kenara çekip kendimi kutlardım."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ