Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlüler hakkında ortaya atılan tuhaf komplo teorileri! Çılgınlık mı gerçeklik mi?
        1

        PAUL MCCARTNEY ÖLDÜ, YERİNE BAŞKASI GEÇTİ

        Bazı hayranlar, Paul McCartney'nin 1967'de bir araba kazasında öldüğünü ve yerine benzer birinin getirildiğini düşünüyor. Bu çılgın fikir, şarkıcının zaman içerisinde yüzünde meydana gelen değişimlerden çıkmıştı.

        2

        AVRIL LAVIGNE YERİNE BENZERİ GEÇTİ

        Şarkıcının 2003 yılında büyükbabasının ölümünden sonra intihar ettiğine inanan hayranlar, şarkıcının yerine çok benzeyen Melissa isimli birinin geçtiğine ve bunu yapanın plak şirketi olduğuna dair bir iddiaları var.

        3

        LORDE 40'LI YAŞLARINDA BİR KADIN

        1996 doğumlu ünlü şarkıcı Lorde, olgun yapısı ve yüz hatlarıyla yaşından büyük gösteriyor. Ancak bazı hayranlar onun 20'li yaşlarda genç bir kadın olduğuna değil, 40'lı yaşlarda olduğuna inanıyor.

        4

        MARILYN MONROE ÖLDÜRÜLDÜ

        Marilyn Monroe, 4 Ağustos 1962'de 36 yaşındayken yatak odasında ölü bulundu. Ölümü, aşırı dozda barbitürat ve kloral hidrattan intihar olarak belirlendi. Ancak, ölümü hâlâ bir sır ve çoğu kişi onun organize bir suç örgütü, FBI veya CIA tarafından öldürüldüğüne inanıyor çünkü oyuncunun, Başkan John Kennedy ile bir ilişkisi vardı.

        5

        TUPAC ÖLMEDİ, KAÇTI

        Ünlü rapçi Tupac, silahlı bir saldırıda hayatını kaybetmişti. Bazı hayranları onun tehlikeli yaşamının giderek daha tehlikeli hale geldiğini ve bu yüzden öldü denilerek Küba'ya kaçtığına inanıyor.

        6

        BEYONCE KARDEŞ DEĞİL, ANNEYDİ

        Beyonce'un kız kardeşi olan Solange'nin aslında Beyonce'ın kızı olduğunu ve ailenin bu erken hamileliği örtbas etmek için bunu gizlediği düşünülüyor.

        Beyonce ve kız kardeşi arasında 12 yaş var. Bu da komplo teorisi hakkında biraz kafa karıştırıcı bir noktayı işaret ediyor.

        7

        JONBENET RAMSEY ÖLMEDİ

        Amerikalı çocuk güzellik kraliçesi olan Jon 6 yaşında hayatını kaybetmesine karşın, nasıl öldüğü hâlâ bilinmiyor. Bu konu hakkında; küçük kızın ölmediği ve onun Katy Perry olarak büyütüldüğü miti dolaşıyor.

        8

        MICHEAL JACKSON SESSİZCE YAŞAMANI SÜRDÜRÜYOR

        Ölümüyle tüm dünyayı yasa boğan efsanevi şarkıcı Jackson'ın ölümünden sonra hayranları onun İllimünati'ye (Dünyayı yönettiği iddia edilen gizli örgüt) karşı geldiği için kaçtığını ancak bunu gizlemek için ölüm süsü verildiğini iddia ediyor.

        Hatta hayranları tarafından; Jackson hakkında çıkan taciz iddiaları ve siyahi birey olmak istemediği için ten rengini beyazlattığı iddiaları da yine İllüminati'nin iftiraları olarak değerlendiriliyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ