Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlüleri buluşturan doğum günü partisi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; mimar Efe Kesgün, önceki gece Cihangir'deki bir mekanda doğum günü partisi düzenledi. Partiye birçok ünlü isim katıldı.

        2

        Doğum günü partisi çıkışı mekan önüne çıkan Murat Boz, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

        3

        "Filminiz 3 günde 350 bin izlenme aldı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna İbrahim Büyükak, "Öncelikle teşekkür ediyorum. Burada hep beraber onu da kutladık. Murat Bey ve Oğuzhan Bey ile güzel oldu" cevabını verdi.

        4

        "BU BİR YOLCULUK"

        Murat Boz, "Yeni albümünüz nasıl gidiyor?" sorusuna, "Can Kenarım'a çok güzel tepkiler geliyor. Çok mutlu oldum açıkcası. Bu bir yolculuk. Şarkılar çıktı mı yolculuk da başlıyor. Can Kenarım da güzel bir yolculuğa başladı diyebilirim" yanıtını verdi.

        5

        "HERKESİ TAKİP EDİYORUZ"

        Oğuzhan Koç, "Şarkıyı siz nasıl buldunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        Murat Bey'in şarkısını dinliyoruz. Murat şahane bir yorumcu, muhteşem bir şarkı yapmış. Ben de bir YouTube macerasına girdim. Reaksiyonlar çok güzel. Devam ediyoruz. Bizde ekstra bir gelişme yok. Herkesi takip ediyoruz. İbrahim Bey'in galasından beri hayatımızda ekstra bir gelişme yok.

        6

        "PARA ALMAYACAĞIMIZI İLAN ETTİK"

        Filmle ilgili açıklamalarda bulunan Murat Boz, "Bayi Toplantısı filminde hiçbir sahnesinden sıkılmadım. Gurur duyuyorum arkadaşım ile. Bu gruptan yeni bir film gelebilir. Eser de tabi bu grupta. Biz aramızda asla para konuşmayız. Şu an belli oldu, biz üçümüz bir film yapacağız. Üçümüz de para almayacağımızı ilan ettik anlamsız bir şekilde" diyerek gülmeye başladı.

        7

        "MALUM SORULARI SORMAYIN"

        Doğum günü partisine kızı Deren Talu ile birlikte katılan Defne Samyeli, mekan çıkışı muhabirlerin sorulrını yanıtladı.

        Samyeli, "Arkadaşlar o malum soruları sormayın ama onun dışında ne sorarsanız cevap vereceğim" ifadelerini kullandı.

        8

        "FIRSAT KALMADI"

        Defne Samyeli, "Arkadaşınızın doğum günü. Şarkı söylediniz mi?" sorusuna, "Hayır, ben şarkı söylemedim. O kadar çok konuştum ki şarkı söylemeye fırsat kalmadı. Keyfim yerinde, çok yoğun çalışıyorum. Siz de takip ediyorsunuz zaten ve hiç eksik olmuyorsunuz. Biraz yorgunluk var. Onun dışında her şey güzel gidiyor" yanıtını verdi.

        9

        "ALLAH KORUSUN SİZİ"

        Geçtiğimiz günlerde bir muhabirin ayağını ezen Samyeli, konuyla ilgili, "Arabanın her yerinde siz olunca göremiyoruz. Allah'tan arkadaşımıza bir şey olmadı. Allah korusun sizi. İş başında kendinize dikkat edin" şeklinde konuştu.

        10

        "YAKINDA GÖRECEKSİNİZ"

        Annesinin ardından muhabirlerin sorularını yanıtlayan Deren Talu, "Siz nasılsınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        Ben de çok iyiyim. Projelere bakıyorum. Çok yorgunum. Benim bugün çekimlerim vardı. Söyleyemem çünkü süpriz. Yakında göreceksiniz. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın doğum günü olduğu için kaçırmak istemedik.

        11

        "GÖNDERME" AÇIKLAMASI: GÜLÜYORUM

        Sahnede söylediği şarkılarla eski aşkı Cem Yılmaz'a gönderme yaptığı konuşulan Samyeli, "Konuyla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        Görüyorum ve gülüyorum. Siz de espri olsun diye yazıyorsunuz diye düşünüyorum. Ben 40 şarkı okuyorum. Bakarsanız hepsi gönderme olabilir ama şarkılar hepimizin bildiği ve sevdiği şarkılar. Asla böyle bir şey yok.

        12

        "KİMSENİN AYAĞI YOK DEĞİL Mİ?"

        Muhabirlerin sorularını yanıtladıktan sonra kızı ile birlikte aracına binen Samyeli, mekan kapısından ayrılırken başını camdan çıkartıp, "Aman arkadaşlar dikkat edin. Kimsenin ayağı yok değil mi?" diyerek yoluna devam etti.

        13

        AŞIKLAR EL ELE

        Oyuncu Ezgi Eyüboğlu, sevgilisi Oğulcan Engin ile mekandan el ele ayrıldı.

        Muhabirlerin Seda Sayan'ın Eyüboğlu'nu beğenmediği yönündeki haberleri sorması üzerine ikili, sessizliklerini koruyarak mekan önünden ayrıldı.

        14

        PARTİDEN ERKEN AYRILDI

        Ünlü oyuncu Ezgi Mola, sevgilisi Mustafa Aksakallı ile doğum günü partisinde buluştu.

        15

        Mola, yorgun olduğu için partiden erken ayrılırken, Aksakallı ise geceye devam etti.