Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji WhatsApp çöktü mü? WhatsApp Instagram Facebook neden açılmıyor? Erişim sorunu yaşandı - Teknoloji Haberleri

        WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? Şeklindeki sorular sosyal medya kullanıcıları tarafından şu an merak konusu oldu. Erişim sıkıntısı yaşanılan WhatsApp'ta iki saat boyunca görüntü ve video paylaşımı yapılamadı. WhatsApp, Instagram ve Facebook'taki sorunun teknik bir arızadan dolayı ve dünya genelinde erişim sağlanılamadığı belirlendi.

        WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

        Whatsapp'a erişim sıkıntı yaşandı. Sosyal medya kullanıcıları Twitter hesaplarından whatsapp'ın çöktüğünü ve erişim sağlayamadıklarını paylaştılar. Yapılan çalışmaların ardından WhatsApp'a erişim açıldı.

        BAKANLIK'TAN WHATSAPP, FACEBOOK VE INSTAGRAM AÇIKLAMASI

        Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Whatsapp, Facebook ve Instagram sosyal medya servislerinde dünya genelinde yaşanan erişim sorunu yaşandığını belirterek, "Sorun Türkiye'deki kullanıcıları da etkiledi. Operatörlerimizden kaynaklı bir sorun bulunmuyor." dedi. Bu arada erişim sorunu yaklaşık iki saatin ardından düzeldi.

        Sayan, sosyal medya platformları Whatsapp, Facebook ve Instagram'da yaşanan erişim sorununa ilişkin değerlendirmede bulundu.

        Söz konusu platformlarda dünya genelinde erişim sorunu olduğunu ve bu sorunun Türkiye'deki kullanıcıları da etkilediğini vurgulayan Sayan, "Operatörlerimizden kaynaklı bir sorun bulunmuyor. Bu aksaklıklar yerli yazılımların kullanımının ne denli önemli olduğunun en büyük göstergesi." diye konuştu.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ